Lattari rytmejä+Zumbaa+katutanssia=Show-Latino

Arvatkaa mitä tapahtui eilen juuri silloin, kun olisin halunnut teille innoissani kertoa siitä miksi olin radiohaastattelussa? Minulla oli ruokamyrkytys.

Mutta se syy, miksi olen todella innoissani löytyy jo kuvasta alussa! Alan pitämään kehittämiäni Show-Latino tunteja! Tunnit soveltuvat kaikille, sisältävät helppoja lyhyitä zumbamaisia tanssisarjoja, sekä pidempiä tanssillisempia sarjoja. Tunnit kehittävät oman kehonhallintaa-tulet huomaamaan uusia liikkeitä mihin keho pystyy 😉. Mutta.. Tunneilla on yksi huono puoli! Nimittäin saatat jäädä koukkuun tanssimiseen!

 Itse rakastan tanssimista, se on minulle tapa elää, suuri intohimo ❤️. Opetan tanssia vakituisesti La Carmencita tanssikoulussa ja olen valmistanut koreografian ihanan, suositun Tyttöteatterin näytelmään KEINU! Kaikki mikä liittyy tanssiin on tervetullutta elämääni 😉.

Joten, jos olet vapaa tänäiltana 19-20 tai ensi viikolla 27 tai 31.7 klo 19:45-20:45, tule bailaamaan! Haluan päästä jakamaan tanssin riemua ❤️❤️. 

Muuten oothan jo tykännyt mun fb sivusta Teatuulian? Jos et käy tykkäämässä.. Tykänneiden kesken arvon ilmaisen tanssitunnin sulle ja kaverille 😉. Vaikka eihän hinta muutenkaan päätä huimaa vain 5€/krt. 

Haleja ja pusuja ja tanssin iloa ja kaikkea hyvää!!

varpaat tahtoo tanssimaan...

-Tea