MEILLÄ ON KOTI

Viime viikon torstaina suunnattiin äitin ja Jesperin äitin kanssa kohti Espoota katsomaan asuntoja. Asuntonäyttöjä oli päivälle sovittu kolme. Ensimmäinen asuntonäyttö jännitti ihan kamalasti (en tiedä miksi) ja se olikin aika kamala mielestäni. Vuokranantajien liian epäileväinen suhde minua kohtaan ja asunnon pieni koko vaikuttivat pätöseen, että en halunnut siihen asuntoon muuttaa.

menossa katsomaan asuntoja

Asuntovaihtoehto kaksi oli jo ennalta mun ja Jesperin ykköskohde. Ja kun sisälle päästyäni asunto oli iso ja avara kaksio, missä ei ollut moitittavaa (paitsi hölmönnäköinen allaskaappi) ei minulla ollut epäilystäkään, etteikö haluttaisi siihen asuntoon muuttaa. Asunnon osoitekin on niin hilpeä, että ihan senkin perusteella halusin asuntoon muuttaa. Asunto tosiaan sijaitsee Espoon Tapiolassa, hyvien kulkuyhteyksien ja kaupan vieressä. Lisäksi tulevaan kouluuni matkaa on vain kilometrin verran, Jesperi puolestaan joutuu taapertamaan muutaman kilsan kouluun. Asunnossa pinta-alaa on 54,5 neliötä ja iso parvekekin löytyy :). Kolmatta kohdetta ei edes tarvinnut käydä kurkkaamassa..

asuntonäyttöjen jälkeen käytiin vielä syömässä ennen kotiin lähtöä, NAM

Muutto olisi sitten heinäkuun lopussa <3! En malta millään odottaa ja olen alkanut hamstraamaan ja etsimään jo lisää erilaisia kalusteita ja tavaroita tulevaan kotiimme :D. Asunnosta en voi kuvia nyt laittaa, sillä edellinen asukas vielä talossa asusteli ja en hänen omasta kodistaan halua/voi kuvia julkaista. Kuvia kuitenkin tulossa heti muuton jälkeen.

Tänään taas kohti Helsinkiä ja huomenna insinööri pääsykokeisiin!

-Tea