Kohti unelma-ammattia: seksologi,seksuaaliterapeutti..

Kuukautiset, niiden aiheuttamat kivut. Ehkäisy. Seksuaalisuus. Edellä mainutuista asioista moni ei avoimesti puhu. Ei uskalla, ei kehtaa. Mutta minä kehtaan. Välillä liiankin hyvin. Juuri äskettäin kerroin kotona kuinka naisilla on lyhyempi virtsaputki ja se aiheuttaa meille helpommin virtsatien tulehduksen, tästä vaivasta voinkin tänne joskus kirjoittaa, kohtalon tovereita?. Katson Erilaisia äitejä, synnytys on käynissä ja samalla syön päivällistä, ei tunnu missään, ei ällötä. Välillä avoimuuttani ihmetellään. Toisaalta taas monet ihmiset uskaltavat tulla juttelemaan minulle itselleen aroista asioistaan ja neuvon parhaani mukaan. Rakastan auttamista, tykkään keskustella ihmisistä, raskaudesta, seksuaalisuudesta, tunteista, parisuhteesta.. <3!

Välillä pohdin voisiko hyvällä itsetunnolla ja itsensä tuntemisella olla vaikutus myös avoimuuteen? Haluan vain saada ihmiset puhumaan asioistaan..

Seksologi. Seksuaaliterapeutti. Seksuaalineuvoja. Parisuhdeterapeutti. Kaikki mielenkiintoisia tehtävänimikkeitä. Suomessa on vaikeaa löytää yhtäpaikkaa (näin vain lukion käyneenä), mistä lähtisi edellä mainittuihin  hakemaan koulutusta. Enkä vielä edes tarkalleen tiedä, mitä haluan isona tehdä. Tahdon auttaa ihmisiä, toimia "tabujen" parissa, pitää luentoja, kirjoittaa... Seksi ja parisuhde: nämä ovat aiheet joiden parissa toivon tulevaisuudessa työskenteleväni. Lisukkeena liikunta ja kenties perhe. Tulevaisuudessa uskon juuri seksin, liikunnan ja parisuhteen olevan in ja ihmiset haluavat toimivia ratkaisuja näihin elämän osa-alueisiin. Tai niinkuin haluavat näiden osa-alueisen toimivan elämässään! 

Haluan kehittää jotakin uutta, tutkia, pohtia, jutella, auttaa ja hämmästellä.

Teen tällä hetkellä  töissä 40 tuntista viikkoa, joten voimia ei kauheasti opiskeluun jää. Tämän takia suuntaan tulevassa yhteishaussa ammattikorkeakouluun (ehkä yritän yliopistoon). Terveydenhoitajan tai kätilön opinnot kiinnostavat ja auttavat eteenpäin. Tulevaisuudessa haluan kuitenkin myös yliopistoon. Opiskelua arvostetaan nykymaailmassa ja itsellänikin on jo hirveä hinku opiskelemaan <3.

Palaan vielä virtsatientulehdukseen. Ehkä kamalin tauti ikinä. Kerran se tulee, jonka jälkeen toistuu uudelleen ja uudelleen. Kiitos lyhyen virtsaputken ja bakteerien.

<3:lla Tea