Minä tanssijana

I am dancer.
I don't dance because I want to.I dance because I need to. I tell story by the movements of my body. I dance because I get this amazing feeling throught the movement of my arms and the rythm of the music. I dance because it makes me happy. I am an artist and athlete and a dreamer. I'M A DANCER!  ❤️ (olisin halunnut kääntää tekstin suomeksi, mutta en saanut siitä mitenkään järkevää ja hienoa).  

Paikka, missä rakastan olla on lava! Rakastan tanssia yleisölle, rakastan sitä tunnetta. Kaikista eniten nautin tanssia sooloja, ei tarvitse tehdä samaa kuin muut ja pieni improaminen mahtuu aina mukaan. Suuri intohimoni soolojen lisäksi on tehdä koreografiota. Huikein saavutukseni oli luoda kokonainen koreografia maineikkaan Mikkelin tyttöteatterin produktioon KEINU. Siihen tekemäni Lautturi- soolo upean Nooran tanssimana sai minulle aina kylmät väreet aikaiseksi.

Selasin juuri vanhoja näytöskuvia ja lavalle pääsyn himo kasvaa kasvamistaan. Olisin voinut tanssia soolon 12.12 Mikkelin Teatterilla järjestettävässä näytöksessä, mutta jätin väliin (TÖIDEN TAKIA, let´s cry). Tällä kertaa oma käden jälkeni näkyy esityksessa upeiden oppilaideni kautta. Junnuni tanssivat koreografiani: Street Dance of Sugarplum Fairy (nimi on hauska, jos Pähkinän särkijä-baletti on tuttu ;)) Tervetuloa siis kaikki katsomaan Tanssikoulu La Carmencitan näytöstä 12.12 klo 18 Mikkelin Teatterille.

Tulevaisuus tanssin osalta hirvittää.. Ehkä tämän takia olenkin jättäytynyt pikkuhiljaa pois tanssiryhmistä, sillä en halua joutua hylkäämään kaikkea kerralla. Ikävä tulee rakasta tanssikoulua syksyllä, kun muutan pois. Olen Carmenin koulussa oppinut hurjan paljon, päässyt opettamaan, esittämään soolojani. Minuun on uskottu ja luotettu, ideani on otettu vastaan ja olen päässyt niitä toteuttamaan. Olen mm. saanut nimittäin itse kehittämäni lajin tunteja (Show-latino) ja tammikuussa olisi tarkoitus pitää Bailaa (sheikkausta ja twerkkausta). 

Tanssi on kuitenkin minulle elämän tapa. Tanssin aina, kun on tylsää, kun olen iloinen, kun olen ihastunut, rakastunut, kun haluan luoda uutta.. 

Toivon siis, että tulevasta uudesta kotikaupungista löydän oman paikkani tanssia (muualtakin kuin kotonta ;)). Unelma olisi myös päästä opettamaan, mutta ilman koulutusta se ei taida kovin helposti onnistua (yleisesti vain oman koulun kasvatit pääsevat opettajiksi ilman koulutusta). En aijo kuitenkaan luovuttaa! Minulla on upea Cv tanssin parissa ja olen vasta 19! Tiedä sitä mitä kaikkea saavutan vielä tanssin parissa <3! 

Rakastan tanssia. 

- Tea, tanssija

Paina tähti, jos tykkäsit. Kuvat (C) Sami Funke.