MINUN VAPPU VIIKONLOPPU

Oon niin järkyttynyt, että on jo toukokuu ja työpäiviä on jäljellä 42 ja Jesperin kotiutumiseen sitäkin vähemmän aikaa. Vappu viikonloppu oli huikea ja odottelen jo seuraavia vapaita ;).Toivottavasti teilläkin oli mahti Vappu! 

Perjantaina Jesperi tuli lomille <3! Käytiin Hesessä mun töitten jälkeen ja repäisin ottamalla juustohampparin sijaan tuplajuusto hampparin. Illalla katsottiin uusin Yö Museossa elokuva ja herkuteltiin sipseillä.

Lauantaina olin aamusta auttamassa töissä. Tämän jälkeen käytiin ostelemassa Jesperin kanssa viimeiset Vappu-jutut (ripsiväriä oli hauska ostaa, kun toisen mielestä kaikki oli ihan samanlaisia ja itse halusin ostaa jonkun tosi hyvän :D). Illemmalla mentiin käymään salilla ja olikin melkoinen paketti, aikaa meni alkulämmittelyyn, itse treenaamiseen, loppuverkkaan ja vielä loppu pelleilyyn (tanssimista, päälläseisontaa..) sen jälkeen vielä saunominen. Illalla syötiin äitin tekemää "iltapalaa" halloumia, nakkeja, salaattia.. 

innostuin ilmapalloista tavattomasti

Sunnuntaina tehtiin aamulla lettuja ja sitten mentiin treenaamaan. Treenien jälkeen tehtiin yhdessä tortilloita, jonka jälkeen mun olikin aika mennä ystävien luokse Vappu-bileisiin. Oli ihanaa nähdä taas kaikkia, varsinkin Vantaalle muuttanutta Vilmaa <3. Kavereitten kanssa syötiin, juteltiin ja bailattiin. Sitten lähdettiin jatkamaan Vaakunaan, jonne Jesperikin tuli myöhemmin <3.

Maanantaina nukuttiin rauhassa aamulla ja, kun heräsin niin oli ihanaa huomata, että ulkona oli aivan mahtava sää! Syötiinkin aamupalat ja lähdettiin Vappu kävelylle, puolivälissä ostettiin jädet matkaevääksi. Meidän kotona ei simaa ja munkkeja muistettu tehdä, mutta onneksi Jespetin äiti ja veli olivat ahkeroineen munkit ja simat! Illalla piti taas luopua Jesperistä, katsoin telkkarista Alanyan matkaoppaat, menin ajoissa nukkumaan ja valmistauduin tulevaan työpäivään!

Ihanaa toukokuuta <3

-Tea