Mitä mieltä muut ovat minusta?

Mitä mieltä hän on minusta?

Haluaisin välillä päästä ihmisten pään sisälle ja tietää mitä he miettivät. Joistakin haluaisin tietää onko pää täynnä tyhjää, toisesta miksi hän on niin ilkeä kaikille, kolmannesta miksi hän pitää minusta ja neljännestä hänen todellisen mielipiteen minusta.

Koskaan ei pitäisi antaa muiden mielipiteen vaikuttaa itseensä missään asiassa, kuten pukeutumisessa tai uravalinnassakaa. Toisinaan se on niin kovin hankalaa, kun haluaa tehdä vaikutuksen (yleensä esim. työnantaja, kumppanin sukulaiset, ystävien vanhemmat).

Kuitenkin muuttuessaan tehdessään vaikutusta tai kalastaessaan hyväksyntää muutumme ehkä vahingossa tai tarkoituksella joksikin aivan muuksi kuin olemme. Jos ihminen sitten pitää minusta silloin eihän se tarkoita, että hän pitää minusta. Hän pitää silloin minun valeasusta, feikki luonteesta eli teko-minusta.

Ja auta armias, kun kerran roolin otat niin sittenhän täytyy aina näytellä kohdatessaan ihmiset. Ja entä, jos on jokaiselle erilainen, täytyisi pitää kirjaa millainen on kullekin. Joten, jos ei halua joutua feikkaamaan loppuelämää. Niin ole oma itsesi, välillä se voi olla hankalaa mutta se kannattaa. Täytyy vaan kohdata totuus ettei kaikki tykkää, pidä tai rakasta jokaista. Vaikka se olisi aika mahtavaa ;).

Olen aina oma itseni, sen olen päättänyt. Toisinaan kyllä pysähähdyn miettimään muiden ihmisten (rehellistä) mielipidettä minusta. Sen ajattelun pitäisi loppua. Toisinaan tuon ajatusvirran jälkeen nimittäin tulen tulokseen, että ei voi luottaa keneenkään, kukaan ei tykkää musta, maapallolla on salaliitto minua vastaan :D.

Ja taas haluaisin sanoa siitä kuinka parasta on, kun on löytänyt ihmisen, joka tykkää ja rakastaa minua juuri tällaisena. Ja antaa minun olla juuri sellainen kuin olen. Se ei ole itsestään selvyys, toisinaan parisuhteessa on huono olla ja kumppani pyrkii muuttamaan toista :(.

Välillä kyllä saan nauraa itselleni. Esimerkiksi kuullessani, etten pääse opiskelemaa aloin itkemään ja "oon ihme luuseri, miten sä ees tykkäät musta kun en päässyt. Ei musta tuu mitään lääkäriä, ei mun keskittyminen ja kiinnostus riitä mitokondrion osahiukkasen tutkintaan, enkä mä osaa edes neuloa". Ja tommoisen jälkeen toinen sanoo, että tykkää musta silti <3. Btw, en pyöri kieri itsesäälissä, tiedän, että pystyn mihin vaan varsinkin, jos juttu tuntuu omalta ja mulla on palo juttua kohtaan ;)..

Ja vielä se, että jos joku väittää, ettei koskaan mieti sitä mitä mieltä muut ovat hänestä valehtelee. Tämmöinen "mitä muut minusta ajattelevat"- juttu on niin ärsyttävää, mutta se tulee niin huomaamatta. "Mitäköhän mieltä kumppani olisi tästä mekosta", "ajattelikohan se, että olen hullu, kun bailasin spontaanisti kadulla", "Jos otan vielä yhden keksin mitä muut vieraat ajattelevat".

 

Ole oma itsesi <3

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille

-Tea