MÖRKÖ NIMELTÄ PARISUHDE

Sinkut. Ne villit ja vapaat ja onnelliset ihmiset, kenen elämää ei rajoita mikään tai kukaan. He tulevat ja menevät. Sitten he erehtyvät parisuhteeseen ja elämä loppui siihen. Enää ei extempore-reissuja, ei kavereita ei liikuntaa. Otetaan rakkauskilot ja pian rakastaminenkin unohtuu, suhteesta tulee pakkopullaa ja etsitään apua. Tietenkään halut eivät täsmää ja työstressi aiheuttaa sen, että töiden jälkeen ei tee enää mieli - muuta,kun suklaata.

Miksi parisuhteesta tehdään aina mörkö? Okei, telkkari on täynnä parisuhde pullukka ja palataan alttarille-ohjelmia. Kun kuvataan parisuhdetta liikennevalopäivänä niin varatut ovat punaisia. Varoitus, älä koske tai katso se on jonkun toisen oma! Sana varattu on jotenkin hölmö. Se on jotenkin liian kielteinen, minun mielestä.

Parisuhde ei onneksi oikeasti ole mörkö. Tai, jos on niin täysin väärän ihmisen kanssa/täysin väärässä parisuhteessa. Itse olen eronnut muutaman kerran (tietysti lyhyistä "teini-suhteista"). Molemmilla kerroilla ainoat kyyneleet, mitkä päästin olivat onnenkyyneliä. Se, kun sain suhteen viimein päätökseen oli huikea tunne. Olo oli, kuin häkistä vapautetulla eläimellä (vaikeaa keksiä kuvaus. Meinasin sanoa vankilasta päässeellä, mutta sekään ei kuvaa, koska vankilasta päässyt on hukassa minä en ollut). Muistan kuinka jaksoin juosta lenkillä, iloita pienistä asioista. Sain tehdä, mitä halusin ja milloin halusin (ja näinhän sen kuuluisi mennä niin sinkkuna kuin suhteessakin). 

Myöhemmin ryhdyin taas tähän mörköilyyn. Taas olin se tylsä parisuhde-pirkko. Mutta kun tällä kertaa se ei mennyt niin. Parisuhde ei ole enää vienyt minulta mitään. Päin vastoin se antaa minulle paljon. Olen itsevarmempi, rohkeampi.. Uskallan toteuttaa itseäni ja mennä kohti MINUN ja meidän unelmia. Vaikka me olemme me ei minulta ole minua viety. Se, että saan jakaa kaikki asiat kuitenkin jonkun kanssa on upeaa, ei ihmistä ole luotu olemaan yksin. Parisuhde ei rajoita mitenkään, ei saa  rajoittaa. Se, kun sanon, että "oot mun" tai jaan meistä kuvan sosiaalisessa mediassa ei ole sitä varten, että tahdon kaikkien tietävän, että hän on minun, älä koske vaan teen sen siksi, että olen niin onnellinen ja rakastunut. 

Oikeanlainen parisuhde antaa positiivista energiaa. Se voimaannuttaa, luo tietyllä tavalla turvallisuuden tunteen. Yhdessä voi tehdä ja mennä. Omat ja yhteiset harrastukset, kaverit, ulkona käyminen. Voisiko olla mitään paremaa kuin jakaa asiat - jaettu ilo, paras ilo. On kuitenkin edelleen muistettava, että ensin on rakastettava itseään ennenkuin voi rakastaa muita. Kukaan ei tee sinua onnelliseksi. Sinun on oltava onnellinen ensin itse. Kamalinta kuitenkin on se, että väärä parisuhde voi tehdä onnellisesta onnettoman. Joten, jos tunnet olevasi huonossa suhteessa niin anna sen tulla päätökseen. On hienoa, että kamppaillaan suhteen onnistumisen puolesta, mutta rajansa kaikella. Ja ainakin kaikki lyhyet suhteet voi lopettaa heti, jos ei tunnu hyvältä/ jos joudut miettimään haluatko olla hänen kanssaan. Kyllä sen huomaa ja tuntee, kun on oikean ihmisen kanssa ;). 

Kuvituksena kuvia meistä parisuhde-Pirkoista. Meillä menee lujaa ja meitä ei rajoita kukaan!

Toivottavasti saitte kiinni ajatuksistani <3.

Ihanaa viikkoa kaikille! 

-Tea