Mun viikonloppu - Hämeenlinna

Toissa viikonloppuna sain kutsun kummityttöni 3v synttäreille Hämeenlinnaan. Heti ajattelin, että olisi mahtavaa päästä moikkaamaan, mutta toisaalta mielessä oli myös inttimies keneen en ollut saanut yhteyttä koko viikkoon. Aloin heti pohtimaan kuinka yhdistää nämä molemmat ja laitoinkin Jesperille viestin, että "tule Hämeenlinnaan, tuun asemalle vastaan ja varasin hotellin". Ja niinhän hän sitten Hämeenlinnaan saapui <3.

Voisin muuttaa tähän taloon, vaikka viikoksi niin sasin fiilistellä tuota ikkunalautaa :D

Itse menin Hämeenlinnaan Onnibussilla ja säästin pitkän pennin ;). Okei bussissa täytyi istua 4,5h, mytta toisaalta kerkesin olla hetken Helsingissä (jaloitella ja käydä syömässä). Kyllä se juna kuitenkin voittaa 2-1, muuta tulipahan testattua ja perille pääsin :).

Hämeenlinnan hotelli tarjonta ei päätä huimaa ja keskustan kolmesta hotellista valitsin juuri remontoidun Sokos Hotel Vaakunan. Tämä myös siksi, että kyseinen hotelli sijaitsee ihan rautatieaseman vieressä, jolloin Jesperillä on lyhyt matka hotelliin saapuessaan.. Mutta minulla taas oli Onnibussin mysteeri-pysäkiltä hirmuinen matka, vielä kun suuntavaisto petti niin sain mukavan kaupunkikierroksen. Kuitenkin, kun hotellille pääsin ja kerroin matkakumppanin saapuvan junalla myöhemmin antoi respan nainen mulle kartan! Hän ympyröi hotellin ja juna-aseman ja ohjeisti miten löydän -> Hotellin ovesta ulos astuessa asema näkyy (matka 150m). Ja mun hiukset ei ole edes blondit.. Sainpahan päivän naurut :D.

Ikkunan näkymä

Valitsin tietysti näkymän järvelle, kun mahdollisuus oli ;). Kun kello sitten tuli minuutteja yli viisi saapui Jesperi laiturille 3 ja Teasta tuli iloinen <3! Siitä sitten vaellettiin hotelliin, jonka jälkeen syömään. Myöskään Hämeenlinnan ravintola tarjonta ei ole huikea ja muutenkin lähes kaikki liikkeet ja palvelut ovat siirtyneet vuonna 2014 valmistuneeseen ostoskeskukseen. Ruokaa kuitenkin sain ja hyvää oli, mutta minun jälkkäri jäätelöstä puuttui kermavaahto (omg)!

<3

Aamulla luonnollisesti aamupalaa. Naurettiin yhdessä sitä, miten hotelli aamupalalla on joitakin herkkuja, mitä ei välttämättä haluaisi, mutta koska ne on cool on ne otettava :D. Esimerkkinä kananmuna ja munakuppi. Muita kenellä sama "ongelma"?

Synttärisankari!

 Puolenpäivän jälkeen mentiin sitten synttäri bileisiin ;). Huhhuh, mikä urakka on viihdyttää ja vahtia 2v, 3v, 4v ja 6v pakettia. Ja jakaa huomiota kaikille, katsoa ettei pienin hyppää alas kerrossängystä tai edes kiipeä sinne.. Juhlien jälkeen käytiin vielä syömässä ja sitten matka Mikkeliin. Btw sain jäätelön junassa, täydellistä. 

Vähän alkoi olla Tea levoton Hämeenlinnan juna-asemalla

Tänään hotelli-elämä jatkuu ;)!

- Tea