Naiset! Jokainen saa olla mikä haluu t.Media

Mainoskatko, Facebook, lehdet, mainokset. On karvaa ja kaljua. Mistä puhun? Naisten vaatemainoksista. Tällä hetkellä on menossa, joku feministi-buumi. Ei minulla ole sitä vastaan mitään, mutta sinäänsä naurattaa, että joka mainokseen pitää nykyisin laittaa kalju, kainalokarvat, tummaihoinen ja yksi plus-size malli. 

Käy. Mutta tulee mieleen, että mihin tällä pyritään. Erilaisuus on rikkaus, jokaisen tulee saada olla omaitsensä? Poistetaan ulkonäköpaineita (erit. Nuoret)? Mielestäni on kuitenkin karua, jos vain tämän avulla saadaan nuorille itsetuntoa ja luottoa omaan itseensä. Ollaanpa nykyaikana media keskeisiä.. Jos vain se mitä mediassa näkyy on "oikein". 

Itsehän olen aina katsonut malleja vain tuote-esittelijöinä. Eläviä henkareita. Ei mallejen tarkoitus ole se, että ihmiset haluavat/pitäisi  olla heidän näköisiään vaan se, että ihmiset saadaan ostamaan heidän kantamansa vaate.. Heidän tarkoitus on vain esitellä tuotetta. Tajuaako tästä taas kukaan mitään.. :Dd

Btw tää nalle on ihana <3

Pakko sanoa, että se Mynthonin uusi mainos on k-a-m-a-l-a :D. Jätän tämän nyt tähän, kun pikakirjoittelen kännykällä nimittäin kone edelleen korjauksessa. 

Love yourself <3 

-Tea