Niitä aikoja kun tehtiin juhannus taikoja <3

Tämä mies tekee itse kaiken mitä myy :)

 

Siskoni tuli tämän vohvelin perässä markkinoille :P

Aloitin kuvilla. Niin tehdään harvemmin. Juhannus oli ja meni ja oli ihana ja meni nopeasti! Yksi juhannuksen parhaista jutuista oli, että oma kaupunkini Mikkeli sai juhannuksena monta vierasta ympäri maailman, RAKASTAN <3 !Tarjolla oli kaikkea ruuasta, vaatteista, koruista roinaan. Myyjiä Afrikasta, Italiasta, kotimaahan. Mikkelin satamassa vallitsi neljä päivää todellinen markkina meininki :D! Varsinkin, kun katusoittaja oli viuluineen eksynyt vielä paikalle ;). Mun mielipide Suurmarkkinoista on Jeee! Itsehän kävin paikanpäällä kolmena päivänä :D (ekana jäde, toisena ostin housut, kolmantena menin vaan fiilistelemään benkku jenkun kanssa paikan päälle <3)

Markkinat mahtui niihin juhannuksen parhaisiin juttuihin, mutta parasta oli kuitenkin la-su ;). Silloin olin maan mahtavimpien tyyppien kanssa mökkeilemässä <3! Kun tyypit, keli, ruoka ja paikka on kohdillaan niin hallelujaa!! (Lisää mökkeilystä voit lukea rakkaan Vilman blogista vilmasday.blogspot.fi)

Elämäni parhaat juhannus pusut <3 (housut markkinoilta, mies Mikkelistä)
Minun kauneimmat ja rakkaimmat ystävät
Meno oli meidän mukainen

Toivottavasti sulla oli ihana juhannus, vuoden päästä uudestaan ;)! Ja eksy Mikkelin Suurmarkkinoille silloin, niissä on tunnelmaa <3

-Aurinkoista perjantaita teille kaikille!

- Tea