Nopeasti nälkään suosittelu - Pizzarium

Tiskin täydeltä erilaisia herkullisia pizzoja. Näin kuvaisin Kamppiin avattua Pizzariumia. Jouduin kyllä karvaasti pettymään, kun Googletin paikan. Nimittäin ketju-ravintola on kyseessä..! Kuitenkin käydessäni Pizzariumissa, söin jotain erilaista pizzaa kuin yleensä. Siskoni sanoi, että mieleen tulee lämmin voileipä :D.

On kyllä jännä, miten paljon erilaisia pizzojakin on olemassa: kebab-mestojen juusto-jöötit, pakastepizzat, kotipizzan "raikkaat" pizzat ja sitten esim. nämä Pizzariumin pizzat. Takaisin asiaan. Pohja oli pizzoissa todella rapea, täytteet olivat tuoreita ja juomaksi sai valita Pepsi Maxia <3 (Kohtuu hintaan). Pizzoja löytyy kaikille ja hienoa on, että tarjolla on myös vegaanipizzaa. Haarukoita ja veitsiä et saa ja pizzaa myydään paloittain, mitä enemmän ostat sitä halvemmaksi yksi pala tulee (yksi pala, yksin: 4,90€)

Suosittelen, jos on (vähän) nälkä ja haluaa nopsasti vatsalle täytettä. Kuitenkin parempaa, kuin Hese, mutta selviät halvemmalla kuin esim. Picnic:issä, jonka patongit on aika rapsakoita (mun mielestä liian rapeita, kun tuntuu, että kitalaki halkeaa..) ja siihen päälle reilu 3€ limu. 

 

Edelleen oon pettynyt, että kyseessä olikin ketju-ravintola. Olin niin innoissani. Oli hyvää. Ja sama pizza alkaa kuullostaa hassulta, kun sitä toistaa..

-Tea