Onko hyvä, että aika menee nopeasti?

Taas yksi viikko pian takana. Jälleen perjantai ja viikon kohokohta: Jesperi ja viikonloppu. En kuitenkaan haluaisi elää liikaa etapista toiseen, perjantaista seuraavaan. Kiitää arkessa ja sitten iloita viikonloppuna. Ja jälleen taas viikko ja painetaan menemään. Ei näin. 

 Minulla onkin tuettyjä rutiineja ja juttuja ympäri viikon.  Rutiinien lisäksi jokaiseen viikkoon mahtuu yllätyksiä: leffassa käyminen, Tupperware-kutsut (saan niistä kiksit, kyllä), pingu jäätelötuutti, tanssitunti, jumppatunti, ulkona syöminen.. 

eilen kävin laittamassa taas kynnet kuntoon <3

Tean rutiinit:

Maanantai: Aamu-sali, jonka jälkeen ostan hyvän makuisen protsku rahkan. Illan tanssitunti <3.

Tiistai: Vähän lunkimpi päivä, voi tehdä töiden jälkeen mitä haluaa. Voice of Finlandin katsominen ja hyvän ruoan syöminen.

Keskiviikko: Aamu-sali ja illalla Syke telkkarista (Sykkeen kanssa saa syödä jäätelöä tai sipsejä tai, vaikka molempia ;))

Torstai: Jesperi tulee huomenna! Sorrun usein herkkuihin ja telkkarista tulee kokkisota ja tanssittaa ja on kivaa!

Perjantai: Aamu-sali, viikonloppu alkaa ja kuka tuleekaan jälleen?

Lauantai: Jesperi, hyvä aamupala. Tehdään jotain kivaa <3

Sunnuntai: Jesperi ja hänen lähteminen -> sipsit alkavat houkuttaa Jesperin poistuttua. 

eipähän tarvitse yksin nukkua

Ihan vain perjantai iltavuoro Lauran kanssa on huikea juttu. Ehkä mä vain iloitsen pienistä jutuista: uusi järjestys huoneessa, hyvä ruoka, puhtaat lakanat, kello 12 toblerone pala... 

Mutta onko se hyvä, että aika menee nopeasti? Mielestäni on. Se kertoo, ettei ole tylsää ja odotan tulevaa (kesäloma, muutto, Jesperi 24/7) niin innolla, että sitä kohti aika saa kiitääkin. Välillä taas aika voisi, vaikka pysähtyä, kun on kaikkia ihania juttuja.

Rentouttavaa viikonloppua!!!