Online treenaaminen

"Kuka tekee munkaa muokkaus-treenin?" Näin kysäisen aina silloin tällöin kotona. Kun salille ei ehdi, eikä jaksa mennä niin apuun tulee online-treenaaminen. 

Tiedän, että moni teistä nyt ruudun toisella puolella epäilee sanaa ja tapahtumaa Online-treeni. Epäilin itsekin, naurahdin ehkä hieman, kun ekaa kertaa ajattelin jonkun oikeasti pomppivan kotonaan tuijottaen ruutua, jossa joku kannustaa jaksaa jaksaa painaa painaa. Sitten kesällä latasin Jooga-sovelluksen. Ilmaisia jooga-tunteja netissä. Pystyin joogaamaan omassa huoneessa, ulkona tai olkkarissa, SIISTIÄ! Kuitenkin minua häiritsee se, että videolla olevalla naisella ei liiku suu, mutta häneltä kuitenkin tulee minulle ohjeita, mitä kuuluu tehdä. Sama ongelma oli Seven minutes-work out app:issa. Siinä ei kylläkään edes ollut elävää hahmoa minua auttamassa.

Sitten elämääni tuli Fressi Online. Ensimmäisen Online-treenin tein siskoni kanssa. 30 minuuttia tehokasta työskentelyä (MUOKKAUS) ja tämän jälken molempien naamat punottivat ja näin kenties myös hikipisaroita. Seuraavana testasin kahvakuulaa, ei moitittavaa. Videolla on ihan oikea ihminen, peräti kolme. Parasta vielä on se, että ohjaaja hengästyy! Eli mäkin voin hengästyä. Mua tsempataan, ohjataan, neuvotaan, ihan kuin live-ryhmäliikuntatunnilla. Parasta on se, että jos kesken treenin tulee super jano voin käydä keittiössä juomassa. Tai jos kesken treenin ei enää kiinnosta voin lopettaa (näin ei käy, paitsi joskus. Yleensä alkaa tanssittamaan) tai voin treenata mitkä vaatteet päällä tahansa tai, vaikka alasti!

Ja nyt kun uusi vuosi on alkanut. Ja, vaikka kuinka väittätte niin tiedän, että jokaisen päässä ainakin vähän mietityttää liikunnan lisääminen ;). Jos et halua lähteä liikuntakeskuksiin liikkumaan, mutta kaipaat ryhmäliikuntaa/ohjattua treeniä niin käypä nappaamassa Fressi.fi-sivuilta muutaman päivän tutusmistreenit. Ps. Testaaminen ei sido mihinkään (kokemuksesta). Live-liikuntaa halutessasi voit napata Fressin nettisivuilta 3pvää tutustumista tai tulla Fressille ja kysellä minua, Teaa niin laitetaan viikon ilmaiset treenit ;). 

tätä tein toissapäivänä treenin jälkeen. Jädeä suoraan paketista.

Ja hei: KYSEESSÄ EI OLE YHTEISTYÖ-POSTAUS. Ihan omasta innosta Online-treenipalveluun kirjoitan, se on huippu!!

 Energiaa päiviin!

<3:lla Tea