parisuhde Tea

Eilen aloin katsoa telkkaria ja hätäännyin, että eikö kukaan kato mun kanssa (kyllä mä osaan välillä yksinkin katsoa). Tykkään tehdä ruokaa yhdessä, pestä hampaat yhdessä, nukkua yhdessä, syödä yhdessä, tehdä kaiken yhdessä! Forever together :D.. On kyllä asioita, jotka haluan tehdä yksin nimittäin treenata tanssia ja sheivata. 

Lähiaikoina, kun Jesperi on intissä olen monta kertaa joutunut tilanteeseen, jossa mietin: "tää ois paljon kivempaa yhessä". Yhdessä tekemisen lisäksi parisuhteen hyvä puoli on se, että päätöksiä (pieniä tai suuria) ei tarvitse tehdä yksin. Ostanko tän paidan vai en, otanko tän tanssitunnin pidettäväksi, tehdäänkö pizzaa tai pitäiskö mun värjätä hiuksiin raitoja. Olen kyselijä luonne ja musta on ihanaa, kun toinen jaksaa aina antaa oman mielipiteensä asiaan (vaikkakin loppuun aina sanoo, että Tea se on sun ihan oma päätös). Välillä mulla on suorastaan tunne, että Jesperi voi päättää kaiken ja mä vaan lillun eteenpäin hymyssä suin.. Tämä yleensä silloin, kun on stressi. 

Olen aika (tosi) vahva persoona, joten en kestä nössö miehiä (kuullosti joltain n*rtulta :D)Toimivan suhteen avainsana onkin minulla kunnioitus! Niikuin, että kunnioitan sitä toista, pidän häntä fiksuja ja viisaana ja olen hänestä ylpeä.. Se, kun kiukuttaa, ettei sopivaa pikkujoulu mekkoa löydy ja toinen sanoo, että syödään tässä välissä ja jatketaan etsintöjä sitten. Se, kun oot päättänyt, jonkun asian, mutta toinen haluaakin toteuttaa sen eri tavalla ja suostut siihen toiseen tapaan. Musta on oikeestaan niin mahtavaa, kun toinen sanoo (välillä) vastaan ja pitää mut kurissa! Paitsi, kun en saanut euron arpaa eikä antanut mun ostaa ajastimen sisältämää apina hammasharjaa apteekista. Joten kiitos penkkareille, että toit Jesperin eteeni. Kiitos itselleni ja Jesperille, että halasimme, vaikka ei edes tunnettu :D. Eipähän mennyt kolme vuotta ihastuneena, stalkatessa Jesperiä ja rohkeuden kerääminen hukkaan! Nimittäin nykyisin hän on mun 🤘🏻❤️.