Raha, mikä ratkaiseee? hinta vai laatu.

Jo alkuun.Tiedän, että on paljon työttömiä ja rahattomia ja vähävaraisia ja vaikka mitä. Onhan Mikkelin kalleimman kuntosalinkin vieressä työttömien piste (koomista).

Mutta. Kuntosaleista valitaan kahdenkympin gymi, laukut ostetaan H&M ja unohtunut lounas haetaan hesestä. Surullista. Mikä tämän saa aikaan? Raha. Niin monet menevät aina raha edellä, valitaan halvin. Pahinta on se, että jotkut uskovat vielä sanan halpa ja laadukas mahtuvan samaan lauseeseen.

Olen kuitenkin itse sitä mieltä, että aina ei tule valita halvinta! Lounaaksi nautittu Hese ateria sisältää kaikkea moskaa aiheuttaen ihmiselle väsyneen ja nuhjuisen olon. Plus nopeat sämpylä hiilarit eivät nälkää pidä kauaa. Lisäksi joillekin tulee vielä morkkis, söin taas hampparin KALORIT MUSTA TULEE LÄSKI. Ostat H&M laukun ja pian bussiin kiitäessä (kamalassa kiireessä) huomaat sen olkaimen katkeavan, tavarat levähtävät tielle ja 30€ laukku joutaa hautaan. Uusi vuosi ja uudet kujeet. Haluat kesäkuntoon. Otat saliohjelman parilla kympillä netistä, menet halvalle salille (joka on näin tammikuussa ihan täysi), treenailet. Ei tule tuloksia, syöt suruusi suklaata ja kesän alussa on painoa +5kg alkutilanteeseen.

Entä, jos olisit mennyt laatu edellä. Unohdit lounaan kotiin -> menet kauppahalliin, nappaat Siiskoselta salaatin. Uu jee se on tarjouksessa -50%, hintaa jää 3€, siihen kylkipojaksi joku hyvä leipä pari eegeliä. Juokset kiireessä bussiin, olallasi Michael Korsin laukku, joka on palvellut sinua jo kolme vuotta. Kerkeät busssiin ja kaikki on hyvin. Kesä on tuloillaan ja mietit, että painoa tulee tiputtaa -> kesäkuntoon. Kävelet läheiselle laadukkaalle salille. Saat personal trainerin, joka laatii sinulle yksilöllisen kuntosaliohjelman, joka on tehty juuri sinua + tavotteitasi varten. Tulee kesä ja olet elämäsi kunnossa. 

Loppuun. Kyllä mäkin tykkään Hesestä joskus, toisinaan himoitsen (viimeeksi nukuin kerrosaterian jälkeen 2h päikkärit). Mutta taas, jos Mikkelissä olisi Friends and Burgers menisin ainasinne nauttimaan kotimaisia ja tuoreen raikkaan maittavia hamppareita. Laukuissa suosin laatua. MK sattuu olemaan "kohtuu hintainen" ja laadukas. Ja kyllä laukusta pitää parempaa huolta, kun tietää sen olevan hieno, upea, laadukas. Minulla on personal traineri, jonka kanssa treenaan. Minulla on henk.koht. saliohjelma, jonka avulla saavutan tavoitteeni. Hetkeäkään en ole trainerin ostamista katunut. (siitä lisää myöh.) Ja se, että olen ollut opiskelijana viimeiset 12 vuotta ja nyt olen ollut vakkari työssä 4 kuukautta ja mullakin on varaa panostaa laatuun. Lopussa kiitos seisoo. H&M laukku hajoaa kerran puolessa vuodessa..

Toivottavasti tajusitte edes jotakin.

Kohta on viikonloppu <3

-Teppe