Sadepäivän rakkauslöpinää (sisältää keltaisen sadetakin)

Kaatosade. Halaan ja annan viimeiset pusut ja kerron miten ihana hän on. Sitten hän hyppää junan kyytiin kohi Kouvolaa. Lähden pois juna-asemalta. Muutamaa sekuntia myöhemmin sadevarjoni hajoaa lopullisesti. Tilanne on traaginen, menetin juuri mieheni vuodeksi sadankolmen kilometrin päähän kaljuna ja nyt kävelen kaatosateessa ilman varjoa. Sitten päätän laittaa viestin hänelle, laitan "Moi!". Saan vastaukseksi "Moi!" "Mä rakastan sua." Hymyilen, tajuan, että tilanne on koominen :). Jatkan matkaa hakemaan hänen ostaman korun korjauksesta, tuntuu kivalta saada se takaisin!

Olo oli kyllä outo ja on edelleen. Ajatus siitä, että näkee tärkeintä ihmistä max. kerran viikossa on kamala. Kuulemma siihen tottuu ;). Toisaalta, nyt kun hän lähti tajuan miten paljon hänestä välitän! Anna Abreun sanoin: "Kun sä olet maailmalla, mul on kivi rinnan alla.  Sä tiedän musta kaiken sen ihanan ja vaikeen". "Kaikki mussa rakastaa kaikkea sun" <3! Ja muuten kyselin häneltä boyfriend-tag kysymykset, niistä lisää myöhemmin, tuntee mut aika hullun hyvin :D. Samalla, kun pieni pääni oli pullollaan ajatuksia siitä miten "selviän" päätin lähteä shoppailemaan. Terapia-shoppailu reissulta löysin t-paidan, shortsipuvun, shortsit ja hajuveden <3!

Ja ainiin.. Kun private-kuski on intissä Tean on tyydyttävä bussiin, ulkona sataa ja bussilta kotiin yli kaksi kilometriä. Ingen paniken! Apuun tuli Patikasta Keltainen sadeviitta <3

tässä mä ja mun viitta! (kuulokkeissa soi rakkausbiisit)

Puin viitan päälle heti kassan jälkeen, lähdin kiitämään kohti kauppaa.. Hymyilin, koska mulla oli uus magee viitta ja sen takia, että mulla on maailman paras poikaystävä :D. Kun keltaiseen kaapuun pukeutunut Tea ensin vapailla hiuksilla, sitten kikerot päässä vaelsi Mikkelin keskustassa aiheutti se sadepäivänä monen monen ihmisen kasvoilla hymyn. Plus muutaman teinin katseen "Miten toi kehtaa kulkee tommonen päällä, OMG". Joten, jos haluat ilahduttaa, ihmetyttää ja naurattaa ihmisiä, pue keltainen sadekaapu. Toimii ainakin pikkukaupungeissa.

Palataan vielä päivän pääaiheeseen - Mies intissä. Eihän tässä, hänen paita päällä. Ja suihkaisin aamulla jopa varpaisiin hänen tuoksuaan :D. Taas voin siteerata Annaa: "Sun kanssa oon koukussa siihen hulluuden tunteeseen". Yees, I am crazy in love <3!

Lopuun vielä juna-aseman keskustelu.

Tea: "Tää sadeki on niin masentava".

Hän: "mmm.."'

Tea: "Tai oikeestaan ei oo.." "Tää puhdistaa ja VOIMAANNUTTAA!"

*HALI*

ÄLKÄÄ ANTAKO SATEEN MASENTAA. Haleja teillekin alkavaan viikkoon!

<3 Tea