Satuhäät

En tiedä onko mulla välttämisorientaatio siivoomista kohtaan vai miksi mulle tuli juuri nyt kamala kirjoitushimo? Kuitenkin minä olen hullaantunut aivan täysin kaikkiin hääohjelmiin (ja toisenlaisiin äiteihin). Kuitenkin sydämeni sulattaa Ylen Satuhäät <3.

Sen ohjelman ronskius on niin ihanaa. Kaikki kuvataan, välillä meinaa tulla ero viikko ennen häitä, kuvataan sulhasen työpaikalla ja zoomataan, kun asiakas katselee Seiskan tähtityttöjä. Mekkoja tilataan Kiinasta, koristeita haetaan Tokmannilta ja hääautona välillä toimii isän uusi Bmw vuodelta 2006.

Parasta tässä kaikessa on se, että ohjelmassa parit ovat ylpeitä omista tekosistaan - omasta elämästään - häistään. Se oikein huokuu. Kun kuvataan työpaikassa oli se pizzeria, S-Markt tai lakitoimisto, morsiammet ja sulhaset näyttävät tyytyväisiltä ja ovat niin ylpeitä työstään. Ihanaa <3! Kun parit ovat keksineet vieraslahjoiksi askarrella sinnepäin sydäntä näyttävät koristeet ja tekohetkeä kuvataan perinteisessä suomalaisessa asunnossa on näky hellyyttävä. Ja taas, kun sulhanen näyttää luomustaan ylpeänä on niiinn mahtavaa.

tämä sormus. OMG.

Jaksot ovat myös täynnä rakkautta! On huikeaa huomata jaksojen myötä miten erilaisissa paikoissa suomalaiset  tutustuvat elämänkumppaniinsa miten yhteinen elämä on alkaa. Tänään katsoin jakson, jossa tahdon sanoivat marokkolainen mies ja oululainen nainen 1/2 vuoden seurustelun jälkeen. Nopeaa toimintaa, mutta kun morsian sanoi tahdon kyyneleet silmissä, katsoen miestään lähes huutaen ja tämän jälkeen nosti kädet ilmaan huutaen "wohoo" oli se niin ihana näky, että aloin lähes itsekin pillittämään. Välillä kyllä katsoessaan miettii, että onko parin välinen rakkaus niin huumavaa ja huikeeta (kuin esim oma ;))? Kun Markku ja Sanni sanovat jaksossa: "No ei se nyt mitenkää niin kummosta ollu, mutta kyllä tuo toinen mukava on niin pitäähän sitä naimisiin mennä". Tärkeintä kuitenkin on, että suomalaisparit ovat onnellisia.

unelmieni häämekko <3

Kun minä itse menen naimisiin hypin riemusta, halkean rakkaudesta ja itken onnesta.

Ihmettelen, jos joku ei tykkää katsoa hääohjelmia. Niin aitoja, ihania ja parhaita ja täynnä rakkautta, että alkaa väkisin itsekin mettimään rakastaan ja suunnittelemaan häitään :D Välillä olo on semmoinen, että voisimpa pikakelata élämää niin, että olisin jo hääsuunnittelun aika.. :D Toisaalta onhan se sallittua nytkin, vaikka joka saattaa pitää mua hulluna.

Muistutan vielä minun Facebook-sivusta Teatuulian. Käy tykkäämässä, olisin kiitollinen <3. Ja edelleen snäpistä löytyy tea-tuulia ja ig: tea_tuulia :). Ja miljoonat halipusut teille kaikille, sillä blogin lukijamäärä kasvoin todella huimasti viime kuussa <3!!

<3:lla Tea, atm flunsassa