SOS- menetän miehen inttiin

Jestas sentään meikäläinen jää rannalle ruikuttaa, kun eräs elämääni sisältyvä mies lähtee vuodeksi rämpimään metsään, pomppimaan laskuvaljolla ja syömään pahaa ruokaa (uskon, että se on pahaa.)  Mitä mä teen?! No voin tehdä, vaikka mitä ;) Tässäpä vinkkejä miehensä inttiin tai minne tahansa menettäville (tai vasta eronneille naisille) <3!

1.YSTÄVÄT - te ystäväni pahoittelut jo etukäteen tuun teille ulisemaan :D. Mutta ole ystävien kanssa, tukeudu heihin (ei toki liikaa), elä kunnon girls night out- iltoja! Perjantaina olin itse ystävieni kanssa. Ja täytyy sanoa, että parhaiden seurassa pizzan mutustelu, laittautuminen (Vilmalle pusuja täydellisestä meikistä) ja puhuminen on aika parasta <3! Teitä ei korvaa mikään.

maailman paras ystävä ja minä <3
girl night out <3

2. NAUTI 1) kokkaa itsellesi terveellisiä aterioita kaikessa rauhassa, ja juuri sitä ruokaa mitä itse rakastat 2) käytä rauhassa kumppanin vihaamia vaatteita :D! en tiedä onko tällaisia muilla? Mutta mulla on baletin               lämmittely housut mitkä näyttää siltä et mulla on jätesäkit housuina, how sexy!3) HUULIPUNA, voit punata huulet kaikessa rauhassa, koska ei oo ketään ketä pussata ;)

 

3. IKÄVÖI - salli ikävä. Mene Netflixiin romanttiset osioon, etsi kunnon nyyhkyleffa, sytytä kynttilät, mene viltin alle, ota suklaata tai benkku jenkkua tai vaikka omena. Mieti rakastastasi, laita viesti siitä kuinka tärkeä hän on <3.

yhteiskuvia on myös kivaa selailla ;)

4. KESKITY ITSEESI - aina pitää muistaa itsensä, mutta rakkaan ollessa paikalla on ajateltava myös toista. Kun parempi puolisko on muualla voit täysin rinnoin keskittyä itseesi. Tee kasvonaamioita, jalkakylpyjä (vesi ja merisuola vadissa riittää), käy kokeilemassa uutta jumppa-pumppa tuntia tai bailata kotona kaikessa rauhassa ;) Elä "sinkkuelämää"

5. YLLÄTÄ - Kun saat hänet vihdoin takaisin yllätä hänet uudella reseptillä tai vaikka uudella taidolla, treenaa vaikka hänen lempiurheilulajia ja suprise ensi kerralla voitat hänet 100-0 :D (tai ainakin olet parempi)

sydämen keskellä ihanin mies maailmassa <3

Yksi parhaista ystävistäni pystyi olemaan vuoden niin, että mies oli intissä. Joten pystyn mäkin ;). Ja tekin!

<3 Tea