SUNNUNTAI TREFFIT

Viime sunnuntaina oli mulla ja Jesperillä taas yhteinen vapaa päivä kahdestaan. Lauantaina mietittiin ihanien vieraiden lähdettyä, että mitä huomenna tehtäisiin. Ajatuksena oli mennä su käymään Tallinnassa, mutta liian aikainen herääminen ja nousseet lippujen hinnat jättivät meidät tänne Suomeen.

 

Sununtaina heräiltyämme päätimme lähteä Korkeasaareen! Päätimme mennä vasta iltalipuilla katsomaan ihania eläimiä <3. Korkeasaareen saavuttua heitin vitsillä, että eikös nää oo niiku treffit niin siitä idea myös postauksen nimeen. Me tehdään kyllä yhessä niin paljon, että elämä on täynnä treffejä :D. iltalippujen myynti alkoi jo klo 16 ja saari oli auki aina klo 20 asti. Suosittelen menemään vasta illemmalla Korkeasaareen ainakin näin treffeille tai muuten, jos ilman pieniä lapsia liikkuu. Eläimet olivat paljon energisempiä: kissaeläimet eivät vain nukkuneet ja näimme jopa ahman, joka harvoin tulee esille piilostaan. Muutenkin oli enemmän tilaa kiertää ja montaa eläintä sai katsoa kaikessa rauhassa ihan kahdestaan.

 

Korkeasaaren kierroksen jälkeen kävimme vielä syömässä burgerit, nam. Sitten olikin jo aika mennä nukkumaan, sillä Jesperin eka työpäivä koitti heti seuraavana aamuna.. Viikonloput on aina niin parhautta!