SYKSYN LEMPPARIT

Kun ulkona sataa ties monenetta viikkoa putkeen kannattaa välillä pysähtyä ja miettiä syksyn hyviä ja ihania puolia. Itse listasin alle muutaman ihanan syksy jutun, kenties teitäkin inspiroimaan. Enää en uskalla sanoa, että nauttikaa syksystä se on pian ohi. Suomen säähän on nimittäin nykyisin melkein aina syksyinen..:D

Tässä nyt muutama oma syksy lemppari;

1. Uudet HAI-kumisaappaat. Oli pakko vain ostaa mustat, koska muissa väreissä ei ollut tarpeeksi pientä kokoa (35). 

2. Kynttilät. Oma lemppari on meidän olkkarin pöydällä oleva asetelma erikokoisia kirkkaita aalto-tuikkukuppeja ja keskellä vaihtuva kynttilä. Asetelma on Iittalan Sarpaneva Steel-tarjottimen päällä. 

3. TV-ohjelmat! Oikeasti, kuinka mukavaa onkaan illalla istahtaa sohvalle (kynttilöiden palaessa) ja katsoa viihdyttäviä sarjoja. Omat lempparit ovat ehdottomasti Toisenlaiset äidit, Idols, Ensitreffit alttarilla ja lauantain kruunaava Posse.

4. Ulkona käynti raikastaa oikeasti. Lämpötilan laskettua 10-asteen paikkeille pienikin happi hyppely tekee ihmeitä. Myös petivaatteiden tuulettaminen saa uuden ulottuvuuden ;). 

5. Breakfast in bed. On ihan parasta aamulla kellon soitua kömpiä keittiöön, hakea Skyr jääkaapista ja mennä Jesperin viereen vielä hetkeksi lämpimän peiton alle.

6. Läheisyys. Parasta on laittaa kylmät varpaat toisen kehoa vasten tai käpertyä sylkkyyn <3.