TESTISSÄ: ORGANIC SHOPIN SHAMPOO (atooppisen ihottuman kanssa)

Heissulivei!

Taistelen aina talven tullen todella kuivan ihon kanssa atopiani takia. Tänä vuonna ensimmäisten pakkasten jälkeen erityisesti päänahkani oli todella kärsinyt (hilsettä ja ihan iho lähti ja jtn. keltaista nestettä tihkui, yäk!) Tämän vuoden kamala päänahka saattoi myös johtua siitä, että vaihdoin shampoon juuri ennen pakkasten tuloa. Atopiasta kärsivät tietää, kuinka joku yksittäinen shampoon vaihto saattaa koitua kohtaloksi.

tulossa myös mielipiteen kuvan muista tuotteista ;)

Ostin viime vuonna Organic Shopin vartalokuorinnan jouluksi ja se koitui loistavaksi, joten sopivaa shampoota etsiessä muistin jälleen tämän kyseisen merkin. Ostin tosiaan testiin Organic Shopin: Organic Shea & Lily silky shine-shampoon. Aikamoinen nimi hirmu :D. Shampoo tosiaan lupaa silkkisen kiiltävät ja uskomattoman pehmeät hiukset. "Päivä päivältä hiuksesi ovat silkkisemmät ja ylellisemmät". Tuote on myös valmistettu EU:ssa ja on täysin orgaanien.

Mikä sitten oli lopputulos? 

Lopputulos oli kerrassaan ihanan pehmeät ja kiiltävät hiukset! Jätin hiusöljynkin pois, sillä hiukset eivät tarvinneet enempää "lisäkiiltoa". Ainut huono puoli oli, että hiuksista tuli todella liukkaat. Mikäli olin edellisenä päivänä käyttänyt kyseistä shampoota niin ei hiukset suostuneet kihartumaan..

Mutta sanotaanko, että 5/5. Tätä shampoota saa ainakin Stokkalta ja Sokokselta. Hintakin on vain noin 4€.

Kannattaa ottaa testiin <3!!