The power of make up

Helou! The power of meikkaus-haasteessa on siis tarkoitus meikata vain puolet kasvoista ja nähdä ero :D. Näin lyhyesti selitettynä.. Tein haasteen eilen iltapäivällä, kun tajusin olevani ilman meikkiä (ihan vahingossa :O).

Meikkasin toisen puolen kasvoistani täsmälleen niin kuin aina meikkaan - olin sitten päivän kotona, lähden opettamaan tanssia, menen ihmisten ilmoille ja samalla meikillä menen myös juhliin. Joskus lisään lisää meikkiä silmiin toisin sanoen laitan lisää luomiväriä ja enemmän ripsaria. Tykkään kuitenkin luonnollisesta lookista enkä ymmärrä MITÄÄN contoureista tai highliteista tai muista siisteistä meikkausjutuista :D. Meikkauksessa käytän yhteensä 6 tuotetta.

Lähtotilanne. Miten oon onnistunut ottamaan näin karun kuva :D otin siis vaaan yhden ja aattelin, että hyvä se on

Sitten alkoi meikkaus. 1. Meikkivoide Yves Rocherin Beauty Blenderillä. Kastelen aina sen läpimäräksi, puristan ja sitten tuputtelen meikin naamaan.

Tänään laitoin siskon ostamaa halppis meikkivoidetta, mikä toimii mulla yllättävän hyvin :D. Vähän on oranssihtava.

2. Kulmakarvoihin väriä. Laitan luomiväri siveltimellä. Käytän tällä hetkellä Essencen luomiväri-palettia, jonka ostin testi-mielessä. Oon aina käyttänyt kulmissa luomiväriä, joskus en laita mitään.. :D

Väri, jota käytän on ylärivistä toinen oikealta :)
Nämä luomiväri-siveltimet on myös Essencen :D. Ostin halvimmat mitkä kaupasta löytyi kerran, kun unohdin pakata reissuun siveltimen. 4kpl oli about 2e

3,4,5. Luomiväriä. Laitan aina luonnon valkeaa vähän pohjalle, sitten Lorealin paletista kultaista ihan kulmakarvoihin asti :D. Loppuun ruskeaa luomelle. Tällä hetkellä mietin, miksi kirjoitan meikkipostausta, kun nää mun meikkaus rutiinit on niin omaperäiset. Sitten ripsiväriä. Ja Lumenen aurinkopuuteria poskipäille, otsaan ja nenään. Poskipunaa poskiin (silmien alle).

vasemman yläkulman kultainen glitteri on super!

6.LOPPUTULOS. Oikea puoli on se meikattu ;). Oon kyllä kiitollinen, että mulle on siunaantunut näin hyvä iho. Tällä hetkellä mulla on FINNI (OMG). Mulla on siis finnejä tosi harvoin ja yleensä yksi kerrallaan :).

LOPPUTULOS
Meikkasin vielä lopuksi koko naaman

Toivottavasti tykkäsitte :D. Otsikoksi ois sopinut amatöörin meikkaushetki.

Haleja <3

-Tea