Usko itseesi: tarina leijonista.

Olipa kerran leijonien juoksukilpailut. Tarkoituksena oli juosta todella korkean vuoren huipulle. Leijonat lähtivät matkaan suuren katsoja joukon saattelemana. He juoksivat ja juoksivat ja yleisö alkoi epäilemään: "he eivät koskaan pääse vuoren huipulle". "Se on aivan liian korkea!" Kilpailijoista osa luovutti. Kilpailu jatkui, mutta huipulle oli aivan järjetön matka. Yleisö jatkoi "mahdotonta!" "Ette te onnistu." Leijonia kääntyi kasoittain takaisin ja luovutti.

Vain yksi leijona jatkoi kohti huippua.. Ja hän saavutti huipun! Yleisö ja muut kilpailijat menivät hämmästyneenä kysymään leijonalta, kuinka hän pystyi siihen? Leijona ei vastannut mitään. Pian kävi ilmi, että leijona oli kuuro. 

Älä siis koskaan kuuntele, mitä muut sanovat. Negatiivisuus tarttuu. Pidä pää pystyssä ja luota itseesi. Sano itselleni minä olen hyvä ja minä pystyn siihen. Mikään eikä kukaan voi pysäyttää, jos uskoo itseensä <3! 

Never give up. Yllä olevan tarinan kertoi eräs johtani, kun luin sen niin tuli kyllä niin kaboom fiilis, että uskoin ja luotin itseeni ihan sata lasissa. Välillä usko meinaa pettää, mutta sitten taas se löytyy.. Minä pärjään!! Kannustusta tarvitaan välillä silloin, kun oma usko loppuu.

olet hyvä ja sinä pärjäät <3! 

-Tea