VIERIVÄ KIVI EI SAMMALOIDU

Keskiviikko. Ihana päivä sinäänsä, sillä enää kaksi työpäivää tämän jälkeen viikonloppuun. Toisaalta vain kaksi päivää jäljellä, miten ehdin tehdä kaikki viikolle asetetut tavoitteet? 

Nykyisin mietin aikaa kuukausina. Tämä johtunee siitä, että töissäni tavoitteet on asetettu kuukaudelle. Nyt, kun olen sairastanut paljon tässä kuussa mietin kokoajan, että kohta kuukausi vaihtuu -> sitten on parempi, pääsen tavoitteeseen ym. Tässä tavoitteiden kalastamisessa on myös suuri varjopuoli. Se, että olen alkanut ajatelemaan muitakin asioita samalla tavalla esim. blogin suhteen. Maaliskuussa en ole paljoa kirjoittanut niin, miksi nyt loppu kuusta aktivoituisin? Ensi kuukausi on parempi, sitten alan taas kasamaan ajatuksiani teksteiksi ja jakamaan niitä täällä blogissa. Ärsyttävää!

Haluan, että voin ryhtyä ja aloittaa minä päivänä tahansa, enkä aina tähtää kuun alkuun. Uusi kuukausi uusi alku. Töissä kaikki alkaa puhtaalta pöydältä ja samalta tuntuu nykyisin myös muiden asioiden suhteen. Työstä on alkanut tulla liian ykkönen mun elämässä..?

Onneksi mulla on ihana kollega. Kuukausi on mennyt niin ja näin. Pääsykoe materiaalit julkaistiin maanantaina. Stressasin sitä, että tämä kuukausi pitää saada purkkiin ja samalla alkaa lukemaan kokeisiin(, JOTKA OVAT JO ENSIKUUSSA!!). Hän sanoi: "tämä työ on vain tämä hetki ja se pääsykoe on sun tulevaisuus". Kumpaan kannattaa panostaa? TULEVAISUUTEEN! 

Tällä hetkellä odotan jo kesää. Pääsen irti tästä joka kuukautisesta urakasta, joka on aina täynnä ylä -ja alamäkiä. Mä rakastan mun työtäni, todella palkitseva ja ihana, mutta samalla hyvin raskas. Olen tekevä ja menevä persoona, mutta nyt vähän hirvittää onko mulla liikaa asioita tehtävänä: työt ja tavoitteet, pääsykokeet, tanssinopettaminen, tanssin kevätnäytös... Kaikista tykkään mutta onko liikaaa? 

Vierivä kivi ei sammaloidu, mutta saattaa saada kolhuja matkalla tai entä, jos se ei jaksa vieriä loppuun asti :D.

Ihanaa keskiviikkoa, muistakaa myös levätä <3 (Itse olin eilen liikenteessä 12h, lääkäri, työt, lenkki, jalkatreeni ja tanssi :D)

-Tea