Viimeisen tunnin kuulumiset

Juna lähtee reilun kymmenen minuutin päästä. Olen Amanda B:ssä ostamassa siskolle tuliaisia Mikkelistä. Tajuan, etten ole ostanut ruokaa ja kysyn voinko välissä käydä ostamassa (jättää ostokset kassalle, kun hänellä oli toinen asiakas kesken). Juoksen subiin ostamaan patongin. Myyjä on hidas, kertoo ettei kahta tarjousta voi yhdistää ja palvelee välissä muita. Hermostuttaa, en hermostu. Juoksen takaisin Amanda B:hen myyjä toimii salamannopeasti, PARASTA❤️! Sitten kiidän junaan, kerkeän.

. Junassa on liian seesteinen tunnelma, kaikki on hiljaa. Miksi junassa pitää aina olla edessä läppäri, Take away kahvimuki ja kasvoilla myhäilevä ilme. Onko kaikilla oikeesti niin paljon juttuja koneella hoidettavana. Käytävän toisella puolella olevalla rouvalla on ilmeisesti närästys, kun ottaa Rennien ja mulkoilee muita matkustajia. 

Mun laukussa käveli juuri muurahainen..?!

Matkalla Helsinkiin ollaan ja unohdin taas hammasharjan kotiin. Plus päätin, että alan panostamaan blogin kuvien laatuun (pyysin kameraa joulupukilta). Taas kirjoitan kännykällä :D. No tämmönen mä oon, vähän tip tap päivästä ja vuodenajasta toiseen. 

Ihanaa joulun odotusta!