VINKKEJÄ PUKEUTUMISEEN

paita Vero Moda, hame H&M, laukku Michael Kors, kello Michael Kors

 

1. Osta vain semmoisia vaatteita, mitkä tuntuvat hyvältä päällä ja tunnet olosi kotoisaksi.

Helposti ostamme "sitten, kun"-vaatteita. Eimerkiksi sitten ,kun muutama kilo on tiputettu tämä on hyvä. Tai ostamme juhliin epämukavan mekon, kun ajattelemme, että tätä tarvitsee käyttää vain yhdissä juhlissa. Et kuitenkaan tunne oloasi itsevarmaksi kinkkanassa mekossa.

2. Ole rohkea ja tunne itsesi

(Tämä on hiukan jatkoa edelliseen.) Itse tiedän, ettei korkeat korot ole minulle sopiva valinta tyttöjen iltaa. Menemme kuitenkin tanssilattialle ja päkiät kuolevat. Tai tiukka ja lyhyt hame saa minut helposti epävarmaksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voit mennä kaikkialle tuulipuvun housuissa ja lenkkareissa. Tärkeintä on tuntea oma itsensä pukeutumisessa, eikä yrittää liikaa. Itsevarmana loistat, missä asussa tahansa!

3. Kuosit kenkiin

Mikäli ihailet jotakin kuosia, mutta olet hieman epävarma osta kuosi kengissä. Esimerkiksi iki-ihana leo voi tuntua liian rajulta ja se on helppo kesyttää kengissä. Ei niin näkyvä ja raju kertaheitolla, mutta mukava piristys.

4. Suosi laadukasta

Aina ostaessa omia kestosuosikkeja kannattaa panostaa laatuun, vaikka joutuisikin maksamaan hiukan enemmän. Itse panostan kestäviin laukkuihin. Vaatteissa tyylini ei ole niin stabiili, että sijoittaminen olisi kannattavaa. Tietysti jotkut klassikot, joista aina pidän voisin ostaa laadukkaampana. Ja talvitakkiin kannattaa satsata, halpa ei ole lämmin (terveisin. H&M toppatakki menee hupparista). Ja esimerkiksi ostin juuri uudet nahkahanskat! Niihinkin kannattaa panostaa niin pärjää yksillä pidemmän aikaa.

5. VARO, lomatyyli vie mennessään

Etelänmaissa ainakin oma tyylini muuttuu helposti paikalliseksi.. Alan käyttämään kimaltavia varvassandandaaleita, kietaisuhameita, kukkakoristeita päässä, lomakoruja.... Saatte ehkä semmoisen etelä-looki päähänne. Joskus ostellessaan lomavaatteita unohtuu, ettei samat vaatteet istukaan tänne Suomeen. Ne eivät olekaan tyyliäsi enää Suomessa. Minulle käy lähes aina näin. Lämpimissä maissa pukeutuu vain niin eritavalla. Vasta viime lomalla muistin itse tämän!

Ihanaa viikonloppua <3!