VOIMAVARAMME SEKSUAALISUUS

Kun tokaisin keski-ikäisille miehille, että jopa pukeutuminen on seksiä en saanut muutakun naurut ja kysymyksen siit, että mitähän ihmiset ajattelisivat, jos he menisivät hameessa töihin maanantaina. No ei kaikkea voi heti ymmärtää, helppoa on laittaa läskiksi. Kyllä minä tunnen itseni vetovoimaisemmaksi ja seksuaalisemmaksi, kun pukeudun korkkarehin, mekkoon ja sipaisen huuliin huulipunaa. Muutamista tuhntemistani naisista seksuualisuus, sen hyväksyminen ja tapapaino oikein huokuu: kutsun näitä nimellä naiset isolla ännällä.

 

 Se miten moni näkee seksuaalisuuden vain seksinä on surullista. Se, että voin pokkana sanoa, että jopa vauvalla on seksuaalisuus kuullostaa monen korvaan rajulta. Seksuaalisuus on sitä, mitä olemme. Vauvalla seksuaalisuus on hänen biologinen sukupuoli. Seksuaalisuus on meissä jokaisessa koko elämämme ajan esimerkiksi: seksuaalinen suuntautuminen, ajattelu ja biologinen lisääntyminen. Seksuaalisuus on jatkuvassa muutoksessa läpi elämän.

Jokaisen ihmisen tulee saada vaalia seksuaalisuuttaan juuri niinkuin tahtoo. Saa pukeutua ja meikata kuten haluaa sekä naiset, että miehet. Ajatella, halia, hyväillä, nauttia ja iloita. Haluan, että jokaisella ihmisellä on oikeus toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan, miten tahansa ja kenen kanssa tahansa. Samalla tavalla niin homoilla kuin heteroilla tulee olla oikeus omaan seksuaalisuuteen.

Parhaimmillaan seksuaalisuus on voimavara.

Se, että jokainen saa toteuttaa omaa seksuaalisuuttaa juuri niinkuin tahtoo pitää toteutua myös parisuhteissa. Kummalla on pienemmät halut niin sen mukaan mennään. Nyt puhutaan jo seksistä. Seksi on vain pieni osa seksuaalisuuttamme. Jokaisella on silläkin alueella omat halunsa osa tahtoo, osa ei. Kaikkia päätösiä tulee kunnioittaa!

Ihmisen seksuaalisuus on niin haavoittuva. Mikäli ihmisen seksuaalisuutta tuomitaan tuomitaan koko ihminen: identiteetti ja ajatukset. Kiellät homot niin rajoitat toisen seksuaalisuutta, sitä ihmisen suurta voimavaraa ja oikeutta. Mitä väliä, vaikka joku mies meikkaa ja on kampaaja. Entä sitten, vaikka naiset ovat naimisissa keskenään. Pitäisi olla ihmisiä, yksilöitä. En tykkää ihmisten lokeroinnista niin, miksi edelleen lokeroidaan niin vahvasti miehet ja naiset. Osa kokee olevansa jotain siltä väliltä. Nuorelle on todella rankkaa huomata pitävänsä saman sukupuolen edustajasta, kun edelleen niin moni tuomitsee. Miten se on teiltä tuomitsijoilta pois, että toinen on onnellinen? Kieltämällä, väheksymällä ja syrjimällä eritavalla (kuin valtaväestö) seksuaalisuuttaan toteuttavia henkilöitä aiheutamme ongelmia koko yhteiskunnalle. Antaa kaikkien kukkien kukkia, hei konservatiivi heterot eivät sateenkaariliput maata valloita ja vie teiltä mitään. Mielestäni päinvastoin. Olemalla avoimia, minkälaista tahansa seksuaalisuutta kohtaan osoitamme muualle olevamme edelläkävijöitä ja annamme jokaiselle yksilölle mahdollisuudun onneen, voimavaraan, rakkauteen....

Nauttikaa omasta seksuaalisuudestanne ja vaalikaa sitä!

-Tea