Vuosi 2016

Tammikuu

Tammikuu meni todella nopeasti. Käteen jäi joululoman jälkeen alkaneet tanssitunnit, joista olin todella iloinen ja ylioppilaskokeisiin lukeminen.

 

Helmikuu

Helmikuussa vietin paljon aikaa ihanan Mikkelin tyttöteatterin kanssa, sillä Keinu-musikaalin ensi-ilta alkoi olla lähellä (10.3). Lisäksi kuukauden kohokohta olivat penkkarit, joista myöhemmin on muodostunut elämän kohokohta <3! Penkkareissa nimittäin tutustuminen Jesperiin alkoi eeppisen halauksen seurauksena.

Koreografi näkee muodostelmat paremmin korkeammalta ;)
Minion ja Helinä-keiju

Maaliskuu

Maaliskuu meni täysin ihastumis-pilvessä. Keinu-musikaalin ensi-ilta sai minut kyyneliin. Elämäni ensimmäinen koko näytelmän koreografia!! Kävin legendaarisella risteilyllä siskoni kanssa. Ulkoilu oli myös suuressa roolissa maaliskuussa, sillä aivot tarvitsivat paljon happea täyspäiväisessä opiskelussa. Lisäksi yö-kyläiltiin Reetan kanssa toistemme luona <3. Kuinka ihanaa onkaan yö-kyläily näin vanhempanakin. Varsinkin, kun on ihastunut ja saa selittää ihastuksestaan ja ilta päättyy siihen, että saa ekan sydän emojin ihastukseltaan :D.

Huhtikuu

Huhtikuussa olimme Jesperin kanssa virallisesti pari<3! Opiskelimme yhdessä. Jesperillä oli bilsa-leiri Helsingissä ja itsekin kävin samaan aikaan ostelemassa pääsykoe-kirjoja ja moikkaamassa siskoa. Reissun kohokohta oli kuitenkin Jesperi, voihan Jesperi sanon minä. Lisäksi oli huikea VAPPU! Vappua vietin aluksi ystävieni kanssa ja myöhemmin mukaan liittyi jälleen ylläri pylläri Jesperi.

minun
yliopiston wc, lukutoukka oli opiskelemassa
Siskokset treenin jälkeen!
VAPPU! Team Liskonlipaisu

Toukokuu

Toukokuussa oli Tanssikoulun Gaala, jossa tanssin soolon: Olen tässä. Kävin pääsykokeissa ja olin paljon kavereideni kanssa. Ja sitten oli vielä Tinjan synttärit ja äitienpäiväkin.. <3

 

Jesperi ekaa kertaa mun ja ystävieni kanssa :D
äitienpäivä look

Kesäkuu

Minusta tuli ylioppilas!! Kävin myös Korkeasaaressa moikkaamassa kaikkia kivoja kavereita. Vietettiin aikaa Jesperin kanssa kahdestaan tosi paljon, sillä vielä ei ollut kesätöitä (alkoi juhannuksen jälkeen kylläkin) eikä inttiä. Kesäkuussa oli myös huippuja-hetkiä ystävien kanssa.. Ja JUHANNUS!

Tuore ylioppilas
juhannus <3

Heinäkuu

Mies inttiin ja Tea töihin. Rakastin kesätyötäni Visulahdessa, rentoa, ihania lomalaisia asiakkaina <3.Viikonloppuisin  näki Jesperiä. Ihania kesäpäiviä. Ja mahtavia Show-Latino tanssitunteja.

keltainen sadeviitta oli kyllä heinäkuun hitti

Elokuu

Weekend-festivaalit Reetan kanssa, niin sairaan huippua! Särkänniemessä käynti Tipun kanssa, I love it. Jesperi viikonloput <3. Elokuussa oli aikaa hengähtää. Hain myös töihin Fressille elokuussa..

weekend babes
Särkänniemi

Syyskuu

Stressi tulevasta välivuodesta.. Liikuntaa, tanssia.. Ja sain haluamani työn Fressiltä!

fiilikset, kun sain töitä

Lokakuu

Eka kuukausi töissä, jännittävää. Koulutuksia, työläiselämä alkoi..

Marraskuu

Mun synttäri-kuukausi <3!! Ihana synttäri-putki ;). Siitä postaus täällä..

Joulukuu

Ihana joulu-tunnelma koko kuukauden. Odotettu joululoma <3! Unohtumaton Uusi Vuosi Helsingissä rentoutuen Jesperin kanssa.

31.12.2016

Vuoden paras juttu: Jesperi (, jos jollekin jäi epäselväksi).

Tajusin tämän urakan jälkeen, että olisin voinut jakaa tämän postauksen kahteen osaan..

Vuodesta 2017 postausta kenties myös pian, tavoitteet, toiveet, suunnitelmat! 

Haleja!

<3:llä Tea