Ystävän inspiroima Tea esittää: 10 outoa faktaa minusta

"Tää on huippu, mäkii haluun tehä", mietin, kun luin ihanan Vilman (http://vilmasday.blogspot.fi/) hauskan postauksen, joka sisälsi kymmenen "outoa faktaa" hänestä. Käy säkin lukemassa, oli huippu.

Mutta tässä tulee 10 outoa faktaa minusta, ihan niikun niitä ei olisi tullut esille liikaa jo muutenkin postauksissa, heh.

1. Inhoan, jos ihmiset syövät jogurttia/JÄÄTELÖÄ isolla lusikalla (ruokalusikka). Se luo niin ahneen kuvan. Poikkeuksena poikaystäväni, sillä hän liikkuu niin paljon ja on niin cute, että antaa ahmia isolla.

2. Poikaystäväni ollessa intissä olen pessyt välillä hiukseni hänen pesuaineella, jotta haistan hänen tuoksunsa. Töissä varmaan ihmetellään, kun haisen mieheltä.

3. Katsoessani "kilpailu-ohjelmia" esim. Bachelor Suomea päätän kuka henkilöistä/kilpailijoista olen ja elän ohjelmaa hänen "kauttaan". Jos häviän, suutun.

4.Minulla on outoja syömistapoja. Tykkään syödä "närppien". Tykkään kaivaa kääretortusta vain sisuksen, kalastaa salaatista kurkkua tai ottaa leivän ilman leipää (vain täytteet pinossa: juusto, salaatti, meetwusti, kurkku)/ pikkupalan leipää mega täytteillä. Olin yhessä vaiheessa koukussa meetwurstiin, mutta en syö hevosen lihaa. Jätän vahingossa melkein aina tilkan juomista lasin pohjalle. En syö leivän kuoria/ croisantin viimeistä päätyä. Ja pahin, minua himottaa aina muiden ruoka :D. Sanoin kerran kullalle, että ei ole nälkä. Kun hän otti ruokaa olin heti annoksen kimpussa..

5. En voi elää ilman Pepsi Maxia. Vien oman pullon jopa poikaystäväni kotiin ja kavereille.

mä ja Siksu Pepsi Maxin kimpussa :D

6. En käy mäkkärissä, mutta jos on pakko tilaan hampurilaiseni ilman pihviä. Boikotoin paikkaa, sillä se aiheuttaa maapallolla niin paljon liikalihavuutta, liha tulee Puolasta ja kana Thaimaasta. Lisäksi ainakin ennen he käyttivät palmuöljyä, joka tuhoaa sademetsät.

7. Olen ihan liekeissä mega pienistäkin asioista. Kuten olin ihan intopinkeänä, kun äiti osti minulle 2e kukkalippiksen Luhta Outletista.

TÄSSÄ SE LIPPIS <3

8. Olen kova kyselemään. Äitiltä kysyn vapaapäivinä heti aamulla, että mitä tänään syödään ja mitä tehdään. Poikaystävältäni taas vaadin vastausta kaikeen mitä en tiedä, eli oletan hänen olevan kävelevä Google.. :D Hän on kyllä todella viisas <3! Löysimme etanoita parhaan ystäväni kanssa kauppareisulla (ne olivat kylmiä, kun niihin koski) ja olin silloin puhelin yhteydessä kultaan, kysyin silloin "Miks etanat on kylmiä?". Kerran kysyin "sammakoiden roolia ekosysteemissä".

9. Pidän kotona tanssitunteja/jumppatunteja mielikuvitus oppilaille. Puhun ja kannustan, vielä jaksaa jaksaa, anna mennä, mennään vielä kerran woop woop! Ja rakastan "alku-speakin" pitämistä "Moi kaikille mä oon Tea ja tänään teidän ope. Tänään...."

10. En harjaa hiuksiani kovin usen.  En edes joka päivä. Noloa ja epänaisellista, I know. Mutta tästä syystä rakastan, kun joku muu tekee sen :D.

Vauhdikasta loppu viikkoa! Ja haastan teidätkin miettimään 10 outoa faktaa itsestänne ;)

<3:llä Tea