Reissuvideo ja fiilikset nyt!

Blogihiljaisuuden rikkominen!
Huhhuh, vuosihan viime reissustakin on aikalailla kohta kulunut ja uuteen reissuun lähtemisen kipinä ei ole mihinkään kadonnut ;D 1000 ja yksi ideaa on taas alitajunnassa muhimassa, joten kovat säästötoimenpiteet pitäisi taas saada aloitettua :) Ennen mitään isompaa/pidempää reissua me kuitenkin lähdetään ottamaan haltuun Barcelonan skeittispotit ja ennenkaikkea aurinkorannikon rannat ;) Rikon siis tätä blogihiljaisuutta vähän päiväntasaajan väärältäkin puolelta keväämmällä :)

Reissukuvia ja videoita on ihmetelty (edelleen) lähes joka viikko, Niinpä rakensin yhtenä kauniina pakkaspäivänä koosteen meidän reissusta (ihan vaan siksi, että tuntisi sen puukon vielä syvemmällä reidessä ulkona tallustellessa).
Videon julkaisuun on mennyt tovi erinäisistä syistä mutta TADAAA, siinä se nyt sitten on :)
Nauttikaa <3

Jep, reissunälkä sen kuin kasvaa!

Talvi Suomessa on kieltämättä ollut haastava, muttei aivan täysin mahdoton. Ollaan nautittu ystävistä ja perheestä sekä tehty töitä ahkerasti :) Eli kyllähän se talvi siinä sivussa meni, astetta enemmän vaatteita vaan päällä.. ei siis eroa kuin toppatakin verran kesästä.. ;D

..ja nythän kun ei tarvitse edes lumikolaa kaivaa esiin niin kaikki näyttää aika valoisalta jo :) Muutama kuva kuluneista kuukausista.

 

Mahtavia sunnareita on riittänyt <3

Skeitti juttuja veljen kanssa

Ilman ystäviä ja perhettä tommoisen reissun jälkeen arki voisi iskeä aika pahasti suoraan kaamos masennuksen juurille, mutta onneksi meillä on molempia ja synkät talvi-illat ollaan saatu selätettyä <3
Mahtavimpia juttuja itelleni tänä talvena on ollut, kun ryhdyin Plan-kummiksi 6-vuotiaalla Paragualaiselle tytölle! :) eli kyllähän se Etelä-Amerikkakin on vielä jonain päivänä koluttava ;)

Tällä hetkellä meillä ei oikeestaan mitään sen ihmeempää päivittelemistä ole joten laitetaan reissuvideo ripiitillä soimaan ja juodaan lasilliset punaviiiintä!

ps. Ollaan saatu paaaaljon ihanaa palautetta blogista ja kiitän todella kaikkia lukijoita! Blogin kirjoittaminen reissun aikana merkitsi minulle todella paljon, koska olihan se ainut "työtä" vaativa asia koko puolenvuoden aikana.