Haaveilua päiväntasaajasta

Uusia tuulia uuden blogialustan myötä! Tervetuloa siis uudet sekä vanhat lukijat tutustumaan blogiini maailmalta. Muutamien päivien ajan blogini hakee vielä muotoaan ja rakenteet saattavat olla vähän hakusessa johtuen materiaalin siirrosta :) Lähipäivinä laitetaan hommat kuntoon!

Ikuinen haaveilija
Useamman kerran tänä talvena olen antanut vinkkejä ystäville kohteista ja hinnoista eri puolin palloa. Olen auttanut varaamaan hyviä hotelleja hyviltä paikoilta ja samalla selvitellyt vaikka sun mitä pientä nippelitietoa kohteista.. vaikka en ole itse edes ollut lähdössä matkalle! Tunnen niin suurta intohimoa matkustamista kohtaan, että välillä sitä huomaa jo katselevansa matkoja, vaikka ei todellakaan ole edes vapaata silloin matkustaa! :D

Apua arjen haaveiluun olen saanut pinterestistä ja instagramista! Eri kuvia kahlailemalla olen saanut itselle uusia suunnitelmia ja ideoita sekä selvinnyt pimeistä kylmistä illoista ;) Pelkästään haut maiden nimillä tuottavat tuhansia huippuosumia sekä kuvia! 

Seuraava etappi
Tällä hetkellä "suurempi" etappi elämässä odottaa syyskuussa, jolloin olemme varanneet kuukauden irtioton Indonesiaan. Tiedostamme, ettemme pääse takaisin reppureissamaan muutamaan vuoteen, joten päätimme ottaa hetken itsellemme ja käytellä kesälomat vasta silloin. 

Pitkän etsinnän ja pohdinnan tuloksena päädyimme lentelemään ensimmäiseksi Helsingistä Singaporeen (koska se Changin lentokenttä on jotain aivan käsittämättömän siistiä) ja takaisin kotiin lemppari markkinoiden kautta Bangkokista. Muutama kohde on jo tullut pistettyä MUST TO GO- listalle, mutta suurimmaksi osaki suunnitelmat ratkeavat vasta loppukesästä. 

Turkish Airlinesin käsittämättömän laaja ateriavalikoima lennoille

Kuusi kuukautta vielä pitkään reissuun ja jotenkinhan tässä rahaa pitäisi säästöön laittaa.. Minulle tuli idea ja toteutin sen vanhoilla fetapurkeilla! 

Liitutaulutarraa ja lasipurkkeja!

Menoa ja meininkiä löytyy myös Instagramista @terveiset_paivantasaajalta sekä Facebookista Terveiset päiväntasaajalta!