Aforismeja onnesta: Aurinko on aina olemassa

Aforismeja onnesta on oma buustaukseni kohti onnellisempaa elämää. Täällä ilmestyy joka viikko tai joka toinen viikko mietelause eli aforismi onnellisuudesta: rohkeudesta, rehellisyydestä, ilosta, äitiydestä tai muuten vaan pyristyksistä elämään liittyen. Aforismit ovat joko henkilökohtaisia ajatuksiani tai lainauksia jonkun muun suusta (mainitsen aina lähteen).

Aforismeja onnesta: Aurinko on aina olemassa

Ennen pitkään jostain lentää sinulle lapio. Sitten vaan hihat heilumaan. Oli tunneli kuinka pitkä tahansa. Oli oja kuinka syvä tahansa. Aurinko paistaa silti. On mahdollista lapioida hiekkaa jalkojen alle niin paljon, että lopulta nouset maankamaralle. Täyttää onkalo ja tyhjät kohdat ja jatkaa elämää siitä mihin jäi. Jos kuoppa on oikein syvä, toinen vaihtoehto on valita ihan toinen suunta ja kaivaa itselleen uusi reitti aurinkoon.

 Joka tapauksessa aurinko on aina olemassa!

Ja niin on myös aurinkoiset päivät ja ne tulevat laumassa. Niiden harjat ovat tehty auringonsäteistä ja hymy kimaltaaniiden huulilla. Kun ne ovat saapuneet, ei niistä meinaa päästä eroon. Onnelliset päivät seuraavat toisiaan, etkä sinä voi tehdä muuta kuin levitellä käsiä ja hymyillä kilpaa niiden kanssa.

Ne viipyvät pitkään, loikoilevat auringossa ja sinä loikoilet niiden sylissä rauhallisena, onnellisena ja täysin tyynenä.

Kolme onnellista asiaa lapsellisen elämäni varrelta

vastasyntynyt

Lapsen syntymä

Rakastuin häneen heti ja muistan vieläkin miten ihmeissäni olin, kun hän oli niin pieni ja äänteli kuin linnunpoika. Kirjoitinkin kerran ajatuksiani ensimmäisistä päivistä lapseni kanssa ja samalla toivoin jokaiselle lapselle maailmassa rauhallista oloa ja eloa.

Valo

Eräs aurinkoinen aamu

Takana tappava vuosi yli 10 tunnin työpäiviä ja edessä lomaa ihan vaan itseni kanssa. Oli aamu. Sellainen valoisa, jolloin auringonsäteet tanssivat hiuksilla (Itkin niiden perään jo viime kesänä). Aurinko loi kauniin kuvion seinään, join kahvia ja minulla oli tunne, että parhaat ajat ovat vasta edessä.

Kahvit

Eräs pitkä-aikainen ystäväni oli tulossa lapsiensa kanssa kylään ja päätin kattaa kauniisti. Olen tosi kiitollinen, että olen lähentynyt tämän ystävän kanssa lapselliseksi ruvettuani <3