AJATUKSIA HYVINVOINNISTA JA BANNERIMUUTOS

TiiPii, uusi banneri

Paitsi, että olen unelmoija, olen myös invidualisti – ollut aina. Näen, että maailma koostuu yksilöistä ja yksilöissä on voimaa. 

Uskon siis itsekeskeisesti, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa maailman kulkuun. Ihan pienet asiat voivat merkitä paljon. Ehkä juuri ne sanat, jotka sanon tänään jollekulle toiselle jäävät elämään hänen mieleensä. Hän siirtää ne eteenpäin seuraavalle ja ketju jatkuu.

On siis mahdollista, että hyvät ajatukset tai sanat, jotka joskus päästin ilmoille jatkavat elämäänsä ja vaikuttavat merkittävästi jonkun toisen ihmisen elämään.

Olen aina nähnyt mahdollisuuden vaikuttaa omaan elämääni, en ole halunnut olla olosuhteiden uhri. Olen halunnut näyttää maailmalle, että pystyn mihin vain. Tuntenut riittämättömyyttä omana itsenäni. Tuntenut, etten riitä muille. Etten ole tarpeeksi hyvä ja aina on muka puuttunut jotain. 

En ole ollut tarpeeksi notkea, en ole ollut tarpeeksi hyvä piirtämään, enkä varsinkaan tarpeeksi hyvä puhumaan englantia. Niitä puutteita olen sitten yrittänyt korjata mm. hukuttamalla itseni töihin, viilaamalla pilkkua ja yrittämällä kelvata kaikille.

Mutta tiedättekö, uskon että kyse ei olekkaan siitä mitä ei osaa, vaan kyse on siitä, mitä osaa ja haluaa osata. Ja siitä, että riittää itselleen. 

Sillä, jos ei riitä itselleen, ei riitä mihinkään muuhunkaan.

Kun tyttäreni syntyi kaksi vuotta sitten ja muutama kuukausi sen jälkeen kehoni kertoi olevansa väsynyt, päätin sisäisen taistelun jälkeen päästää ajatukseni valloilleen. Päätin alkaa elämään enemmän itselleni, ja sillä tiellä olen vieläkin.

Raivaan tässä tietäni omaksi itsekseni, sillä haluan näyttää tyttärelleni maailman, jossa jokainen saa olla omanlaisensa ja ennen kaikkea vapaa etsimään oman polkunsa.

Olen alusta lähtien uskonut, että tämän blogin punainen lanka löytyy vielä ja nyt saatan pitää sitä kädessäni. Ehkä minä kirjoitan näitä postauksia sen takia, että haluan voida hyvin ja käpertyä naurusta kippuralle useammin kuin kerran kahdessa vuodessa.

Riitätkö sinä itsellesi?

P.S. Mitä tykkäät uudesta banneristani?

Lue myös muita postauksiani:

Aforismeja onnesta: Anna maailman pyöriä!

Aforismeja onnesta: Aurinko on aina olemassa!

Aforismeja onnesta: Ole se riittää!