ÄLYTÖN ONGELMA JA ARVONNAN SÄÄNTÖJEN MUUTOS

Mine Life planner, inspiroivat kuvat

Ihanan Mine Life Planner Kalenterin arvonta-aika lähenee loppuaan. Mutta ei hätää, sinulla on vielä huomiseen asti aikaa osallistua arvontaan. 

Voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen alle, miksi juuri sinä tarvitsisit kalenteria. <--- Linkki vie varsinaiseen arvontapostaukseen.

Älytön ongelma liittyykin arvonnan sääntöihin. Säännöissähän luki, että minä ja kaksi ulkopuolista henkilöä valitsemme parhaat kommentit ja kolmen parhaan kommentin kesken arvotaan kalenteri.

Mutta mutta...

Kommentteja on nyt tullut 11. Kiitos niistä! Kommentoijien joukossa on tuntemattomia, bloggaajakollegoita, ihmisiä joita tunnen ja jopa muutama ystävä.

Ja nyt aionkin muuttaa arvonnan sääntöjä niin, että kolme parasta kommenttia valitsee ulkopuoliset henkilöt ja minä sitten arvon niistä voittajan.

Ihan vaan sen takia, että haluaisin antaa parhaan kommentin palkinnon teille kaikille ja tuntisin itseni petturiksi, jos en valitsisi ihmistä, jonka tunnen ja jos valitsisinkin tuntisin itseni puolueelliseksi.

Älytön ongelma eikö vaan? Mutta nyt se on onneksi ratkaistu. 

Eli etsin käsiini kolme ihmistä, jotka eivät ole osallistuneet arvontaan ja vieritän vastuun kommenttien valitsemisesta heidän niskoilleen.

Mine life planner kalenteri