MINE LIFE PLANNER ARVONNAN VOITTAJA

Arvonnan voittaja

Mine Life Planner- Kalenterin arvonta päättyi toissapäivänä. Raati valitsi suosikkinsa eilen ja tänään on aika julistaa voittaja.

Raatiin puri sinnikkyys ja runous sekä sympatiaakin sen jäseniltä löytyi.

Seuraavat kommentit pääsivät jatkoon:

Itsellä ollut raastava vuosi pojan koulukiusaamisen ja oman auto onnettomuuden aiheuttamien vaivojen myötä. Tämä olisi hyvä kalenteri saamaan pääkopan asut muistiin ja pitämään pienimuotoista päiväkirjaa elämästä tässä uudessa (toivon mukaan paremmassa) vuodessa!!!

Kun ajatusten parvi pörrää päässä, kun järki on jokseenkin umpijäässä. Kun tekemistä piisaa, mut järjestys puuttuu. Jo vähemmästä tavallinen ihminen suuttuu! Jos Mine Life Planner mulla vain ois, niin elämä helpompaa ja kauniimpaa ois!

Huomasin blogissasi arvonnan ehkä maailman upeimmasta kalenterista, mutta ilman Facebook-tunnuksia en voinut osallistua. Nyt tuon uusimman postauksesi inspiroimana päätin kuitenkin koittaa tikulla jäätä, ja katsoa jos osallistuminen näin sähköpostin kautta olisikin mahdollista. Ymmärrän kyllä jos näin ei ole, mutta minulle tuli vain tunne että tämän kalenterin todella haluaisin voittaa ja noh, yrittänyttä ei laiteta :)

Miksi sitten haluaisin kalenterin? Noh ensiksi, se on aivan mielettömän upea - kuin pieni taideteos itsessään mitä se oikeastaan onkin. Opiskelijana minulla ei kuitenkaan ole varaa ostaa noin kallista kalenteria itselleni. Juuri tästä kalenterista tekee upean se, että se on niin avoin ja jättää paljon tilaa luovuudelle, jota ei koskaan voi rikastuttaa liikaa. Lisäksi sinun tapaan arvostan tuota tilan määrää, minkä kalenteri tarjoaa, sillä varsinkin tuleva kevät ja kesä näyttävät itselleni todella kiireisiltä.

Siinäpä vastaukseni siis kysymykseesi siitä, miksi haluaisin voittaa tuon kalenterin itselleni. Kiitos sinulle blogistasi ja tämän arvonnan järjestämisestä!

Kaikki kommentit lähetettiin raadille nimettöminä ja laitoin vielä yhden sähköpostilla osallistuneen henkilön kommentin listan jatkoksi, sillä mielestäni kommentti ansaitsi myös osallistumisoikeuden.

Listasin sitten henkilötsattumanvaraisessa järjestyksessä paperille ja pyysin Pisaraa sanomaan jonkun numeron ykkösen ja kymmenen väliltä. Koska 14:sta ei hyväksytty tuli numeroksi neljä. Nelonen sitten vei voiton Melanielle.

Joten onnea Melanie! Laita minulle yhteystietosi niin pistän kalenterin postiin.

Lue myös eilinen postaukseni:

EI TARVITSEKAAN LÄHTEÄ THAIMAASEEN