Asuntomessut Mikkelissä: Kaksi mielenkiintoista näytteilleasettajaa

Törmäsin heti asuntomessuille sisään mentyäni Pauliina Grundgren Handicraftsin Saimaa- seinähyllyyn, jonka muotoilu miellytti minua kovin.

Saimaa- hylly on saanut muotonsa Saimaan järvimaisemista ja sen nimenkärjistä ja saarista, jotka lomittuvat toisiinsa.

Tuote on viimeistelty irrotettavalla emaloidulla magneettisomistuksella ja se on pulvelimaalattua terästä. Hyllyn voi siis kiinnittää sisälle tai ulos ja vaikka kylpyhuoneeseen, sillä se ei ruostu. Värejä on kolme: Musta, valkoinen ja vihreä.

Näyttelytilan edustaja kertoi, että Pauliina käyttää kaikissa töissään emalointia, joka on katoava käsityöperinne. Tuotteiden emaliosat valmistetaan yrityksen omalla verstaalla Kenkäverossa ja muut osat yhteistyökumppaneilla Suomessa.

Itse olen tuskaillut rumien kylpyhuonehyllyjen kanssa vuokra-asunnoissa, ja jos joskus rakennan unelmieni kylpyhuoneen on tämä kaunis ja linjakas hylly vahvana vaihtoehtona kiipeämässä seinälle.

Pauliina Grungren Handicraft
Pauliina Grungren Handicrafts

Iskin myös silmäni puisiin korviksiin ja koruihin ja ilokseni huomasin, että niitä saa myös yrityksen verkkokaupasta, sillä ajattelin vierailevani verstaalla Kenkäverossa, mutta loppujen lopuksi emme Mikkelin reissulla sinne kerenneet.

Yritys järjestää myös designpajoja ryhmille ja mielestäni hinnat näyttävät varsin kohtalaisilta. 

Pauliina Grundgren Design on mielestäni omaleimainen, tyylikäs ja tuore yritys, johon kannattaa ehdottomasti tutustua asuntomessuilla.

Vielä viimeisillä hetkillä ennen lähtöä mielenkiintoni herätti Visapajan valaisimet ja keittiön pientuotteet.

Puu miellyttää minua materiaalina ja tuotteiden linjakkuus sai pääni kääntymään. Laskutasoja oli kaiken kokoisia ja niitä voi käyttää alustana kuumille astioille tai vaikka kukkaruukuille. 

Olisin mielelläni lukenut yrityksen nettisivuilta vieläkin enemmän tietoa tuotteiden suunnittelusta ja yritysideologiasta ylipäänsä. Tuotteille on myönnetty avainlipputunnus, joka kertoo siitä, että tuotteiden kotimaisuus aste on vähintään 50% – (keskimäärin 80%). Kysymällä tuotteiden valmistusprosessi varmasti selviäisi.

Mitä minä sitten messuilta ostin?

Universal Stonea, joka on turvallinen yleispuhdistusaine lapsiperheille.

Sitä myi oikein ystävällinen ja iloinen nainen ulkonäyttelykadulla juuri ennen portista ulos astumista. Lisäksi tilasin Dekon vuodeksi, sillä kaipaan tällä hetkellä vähän inspiraatiota tähän elämään ja Dekon sivuilta sitä takuuvarmasti saa.

Asuntomessut on nyt TiiPiin osalta nähty ja seuraavaksi suuntaamme Naantaliin. 

Pidän nyt muutaman päivä breikin, sillä minulla on vähän aikaa vievää puuhaa suunniteltuna parille seuraavalle päivälle.

Tule kuulolle taas pian. Silloin seikkaillaan Naantalissa!

Lue myös muut asuntomessupostaukseni:

Asuntomessut Mikkelissä: Yksityiskohtia asuntomessuilta ja joitakin sisustusajatuksia

Asuntomessut Mikkelissä: Tekstiili- ja kuosibongauksia

Asuntomessut Mikkelissä: Seitsemän yleisvinkkiä messukävijälle

Asuntomessut Mikkelissä: kurkista näille neljälle sivustolle

Asuntomessut Mikkelissä: Suosikki kohteeni ja talounelmia

Asuntomessut Mikkelissä: Aktiviteetit kolmenlaiselle kävijälle

Asuntomessut Mikkelissä: Majoitus vaihtoehdot kolmenlaiselle kävijälle

Asuntomessut Mikkelissä: Viisi faktaa Mikkelistä

Asuntomessut Mikkelissä: TiiPii fiilistelee Mikkelin asuntomessuja