DIY Sisustustaulut - Unet, joissa peurat puhuvat

Nimesin tämän aikoja sitten maalaamani sisutustaulut Scandinavian Music Groupin kappaleen mukaan. Nämä taulut ovat olleet seinällä, mutteivät ole koskaan tuntuneet valmiilta. Ennen kuin kiinnitän sulat tauluihin tai täytän peurat kimalteella, voisin jakaa teille tämän helpon taulun maalausohjeen. 

Tässä DIY Sisustustaulujen ohje:

/\ Hanki canvas taulupohja, akryylivärit, pensselit ja sienet.

/\ Etsi silmääsi miellyttäviä eläinten kuvia ja piirrä niiden ääriviivat kalvolle tussilla. 

/\ Leikkaa eläimistä sisälmykset pois. Voit myös käyttää paperiveistä apuna.

/\ Maalaa taulupohjat haluamillasi akryyliväreillä. Laske luovuutesi vapaaksi. Sekoittele värejä ja maalaa kerroksia. Itse tein pystysuuntaisia vetoja alussa vedellä ohennetulla akryyliväreillä ja lisäsin kerroksia aina edellisen kuivuttua.

/\ Kun taulunpohja on haluamasi värinen ja kuivunut aseta eläinkalvot haluamaasi kohtaan ja töpötä eläimet sienellä värillisiksi. Jos haluat, että eläimet varmasti erottuvat taulusta, käytä vastavärejä. Vastaväri parit ovat sininen ja oranssi, punainen ja vihreä ja keltainen ja violetti. Mikäli haluat eläimet kimaltaviksi niin kuin itse suunnittelen tekeväni, töpötä ne täyteen liimaa ja ripottele kimalle pintaan.

/\ Voit terävöittää eläinten ääriviivoja siveltimellä. Itse häivytin joidenkin peurojen jalkoja, kun en halunnut niiden töpöttävän. Jos käytät kimalletta, laita sitä tarpeeksi ja ole erityisesti reunojen kanssa huolellinen.

/\ Kun eläimet ovat kuivuneet, on taulusi valmis. 

/\ Jos haluat, voit vielä kiinnittää helmiä tai joitakin luonnonmateriaaleja elävöittämään taulua. Itse harkitsen noita valkoisia sulkia.

Itse aion siis vielä tuunata taulujani sulilla tai kimalteella juurikin siksi, etteivät ne tunnu valmiilta. Enkä oikein osaa päättää pidänkö noista vai enkö. 

Tällä hetkellä seinilleni kyllä sopisi paremmin jotkut ihan absurdit kuviot, sillä sellaista on elämänikin. Sellaista, ettei edes voisi kuvitella, että sellaista voisi olla. Tai oikeastaan voi kuvitella jo nyt, sillä onhan sitä kestänyt jo jonkin aikaa. 

Mutta tiedättekös, minä uskon, että elämä antaa minulle joskus kaiken takaisin. Ei sillä, että se olisi minulle mitään velkaa. Sitä en luule. Mutta toiminnalla ja pienellä onnenpotkulla on kaikki ratkaistavissa niin, että voin elää ihan tyytyväisenä. En minä edes paljoa vaadi!

Sillä minä aion vielä joskus maiskutella omenaa pienen ja raikkaan kotini terassilla ja antaa piut paut näille pahoille ajoille. Viime aikoina olen siis miettinyt paljon kotia, joten voisin kirjoitella siitä ajatuksia tännekin.

Niin ja kerron sitten, jos nämä taulut muuttavat muotoaan, ja takuuvarmasti kuvaan ne teille sillä seinällä, johon haluan ne ripustaa.

P.S. Täältä voit katsastaa kastejuhliin piirtämäni kortin ja tästä näet ystävänpäivä askartelujani.