Halla x Halla

Olen Pisaran syntymän jälkeen yrittänyt etsiä treeni-intoa vähän joka nurkan takaa. Olemme harrastaneet paljon hyötyliikuntaa, metsäretkiä kantaen ja vaunuttelua. Talvella yritin startata juoksulenkkejä ja tein lihaskuntoakin, mutta ne jäivät kevään tullen muiden asioiden jalkoihin.

Mini on kasvanut paljon ja pärjää, on oikeastaan aina pärjännyt, hienosti isänsä kanssa, joten se on mahdollistanut treeni-intoiluni. Aurinko ja kesä, tottakai, inspiroivat paljon liikkumaan ja FunkyPole. Se on melko uusi tankotanssi/ liikuntastudio Kouvolassa. Olen käynnyt siellä parilla tunnilla ja tykästynyt sen ilmapiiriin.
Viimeinen niitti treeni-intooni on Halla Hallan uima-asut, jotka on suunniteltu aktiivisen elämäntyylin omaaville naisille ja tytöille. Halla x Halla on kahden suomalaisen muotoilijan perustama uusi uimavaate brändi. "Sun, sweat and saltwater" inspiroi Halla Hallan tiimiä. Uimavaatteiden värit, kuosit ja ideologia niiden takana inspiroi taas itseäni. Tuotteet valmistetaan valtamereen heitetystä kierrätetystä muovista ja kalaverkoista. Ne ovat kaksipuoleisia, eivätkä hinnalla pilattuja. Samalla hinnalla saa villin printin ja raikkaan värin toiselle puolelle. Kaiken lisäksi tuotteet ovat niin upeita, että niitä voi käyttää myös osana muuta vaatetusta. Kuntoluinspiraatiota saa myös merkin instagram-tiliä seuraamalla. @hallaxhalla:n kuvat pärskyy pohjoista kauneutta tropiikissa. Ihan mahtavaa!

Tilasin Unta-topin ja Hula- one piecen. Toppia ajattelin käyttää ainakin tankotanssitunneilla. Testasin sen tänään hölkkälenkillä, ja yllätyin miten hyvän tuen se antaa ylävartalolle.

Ei voi mitään, olen myyty noille uima-asuille! Ehkäpä hehkun pian kilpaa auringon kanssa.