Hei Heinäkuu!

TiiPii
TiiPii

Kesäkuu meni ohitse yhtä nopeasti kuin hellepäivät. Paljon uusia asioita tapahtui, sillä aloitin työt ja se tiesi sitä, että Pisara meni päivähoitoon. Kesäkuussa aloin myös oikeasti uskoa, että maailma saa uuden jäsenen. Kaikki konkretisoitui rakenneultran myötä ja samalla jouduin myöntämään, että nyt on taas tyydyttävä kevyeen joogaan ja kävelylenkkeihin.

Kesäkuussa mietittiin myös vähän menneitä, kun tartuin Maaret Kallion #olinsinpatiennyt- haasteeseen ja muutenkin painin menneisyyden haamujen kanssa, joista piti kirjoittaakin, mutten ikinä päässyt sinne asti. Täällä ruudun toisella puolella huokasin kuitenkin helpotuksesta, sillä kun joskus antaa periksi voi vapautua ja siitä aionkin kirjoittaa vielä lisää tässä kuussa.

TiiPii
TiiPii

Kuukauden aikana lähimatkailin Kymen Paviljongilla ja juhannuksen vietin puoliksi ystävien hellässä huomassa ja puoliksi saaristossa. Kesäisin alan kaipaamaan roadtripille, joka tänä kesänä taitaa typistyä viikonloppumatkaksi Pisaran kanssa. On tässä vielä tietysti monta hyvää kesäpäivää matkailla, joten tänä kesänä taitaa muutenkin tulla hyödynnettyä lähiseutujen tarjoamia kohteita.

Olen myös koonnut yhden kesäkuun viikon ajatukset yhteen postaukseen ja tässäkin kuussa lupaan kirjoittaa ainakin yhden postauksen luonnonkosmetiikasta. Kesäkuussa testailin Frantsilan koko perheen luomu perusvoidetta, johon olin aika tyytyväinen.

TiiPii

No mitä haluaisin sanoa Heinäkuulle? Tervetuloa, tuo mukanasi aurinkoisia päiviä ja raikkaita tuulia. Kuljeta minut useammin merenrantaan ja metsän keskelle. Anna minun olla niin hyvällä tuulella, että luova projektini hirsitalosta merenrannalla jatkuu pääni sisällä ja ompeluinto pysyy yllä.

Olen muuten harkinnut sisarblogin perustamista TiiPiille. Tämä blogi on lähtenyt raiteiltaan jo kauan aikaa sitten ja oikeastaan haluaisin paikan visuaalisille jutuille, kuten sisustukselle, ompelulle, jne. Tämän haluaisin kuitenkin pitää ajatuskoostamona, jossa kirjoittelen hyvinvoinnista, omista ajatuksista, elämyksistä ja luontoretkeilystä. Toisaalta. Mahtuuhan tämänkin katon alle aiheita.

Ja vielä Heinäkuu, haluaisin eksyä useammin metsään kameran kanssa, kuulla omat ajatukseni ja saada vähän enemmän aikaiseksi.