Hello!


Olen 31-vuotias muotoilija, seikkailija ja rantakaupungin kasvatti, joka kaipaa jatkuvasti meren aaltoja. Olen yhden vauvan äiti, yhden Lintubongarin avopuoliso, perusilmeeni on vähän pelokas ja hiukseni ovat aina vähän sotkussa.


Asun tällä hetkellä Kouvolassa, mun betonihelvetissä. Vaikka ikävä rantaviivalle välillä vaivaakin, viihdyn täällä sisämaan harmaudessa niin hyvin, että kuudentena täällä käynnistyneenä vuotena olen huomannut jo kutsuvani tätä kaupunkia kodiksi puolivahingossa. Olen vaihtanut asuntoja useammin kuin miestä, mutta yhtäkään niistä asunnoista en ole hempeän vaaleansiniseinäisen opiskelijahuoneen jälkeen kaivannut. Kuulun siis teihin joiden koti on siellä minne ikinä menettekin ja totta vie asuisin kotilossa, jota kantaisin selässäni jos se olisi mahdollista. Onneksi tiipiin voi pakata mukaansa ja pystyttää minne vain. Ja jonain päivänä saavun kalliolle, jonne aallot eivät ihan yllä ja jossa tuulikin vain silittelee hellästi asumustani aurinkoisina päivinä. Sinne pystytän tiipiini lopullisesti. Sitä ennen kuitenkin selvitän millainen on tie kotiin!


Tässä blogissa nähdään kauneutta kaikkialla ja puhutaan välillä vähän liiankin runollisesti. Täällä haaveillaan timanttisista luontokuvista ja ehkä vähän uudesta kamerasta. Täällä sisustetaan kotia, vaikka oikeasti ollaan vasta matkalla sinne. Välillä täällä sorrutaan materialismiin ja puolustellaan omia valintoja, vaikka syvällä sisimmässä ymmärretään, että vähemmän on enemmän ja onni asuu elämyksissä, hetkissä ja ihmisissä. Koska toivon, että tästä maapallosta jää jotain myös tyttärelleni ja monille muillekin, yritän löytää kultaista keskitietä kuluttamisessa ja tehdä parempia valintoja, ainakin niin että voin nukkua yöni rauhassa.

Kirjoitan pääosin muotoilusta, luonnosta, luonnonmuodoista ja sisustamisesta, mutta en voi olla lupaamatta eksyä aiheesta silloin tällöin saadessani jonkun maailman parhaista ideoista tai tuntiessani pakottavaa tarvetta kertoa teille jostakin elämän epäkohdasta tai huippuhetkestä.

Tervetuloa TiiPiihin!