Tervetuloa TiiPiihin!

Olen Emmi-Riika S. 31-vuotias muotoilija Kouvolasta. Pystytin TiiPiini jo kesällä ja tulin jatkamaan kirjoittamistani tänne tähtiin. Tästä /\ KLIK /\ voit lukea ensimmäisen TiiPiihin kirjoittamani postauksen, jossa esittelen itseni ja kerron lisää tästä pienestä ja rakkaasta blogistani. Blogissani käsittelen aiheita, joille sydämeni hymyilee: muotoilu,sisustus, luonto ja luovuus. Omistan levottomat jalat, vilkkaan mielikuvituksen ja rauhallisen harkitsevaisen mielen. Mukanani kannan melkein yksivuotiasta tytärtäni, pienen pientä Pisaraa, joka mullisti maailmani viime vuonna. Toisesta käsivarresta minua taluttaa avomieheni, jota kutsun Lintubongariksi täällä blogissa.

Eksyn usein metsään kuvaamaan havunneulasia ja sammaleita, ja toivon vielä joskus kohtaavani karhun. Kun sataa ja paistaa yhtä aikaa, etsin aarretta sateenkaaren toisesta päästä, jotta voisin uusia kuvauskalustoni ja saada enemmän mahdollisuuksia luontokuvaukseen. Löytäisinpä itseni tulevaisuudessa pienistä ja suurista luontoseikkailuista.

Tyylini on luonnonläheinen, boheemi ja aavistuksen skandinaavinen niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. Arvostan erityisesti suomalaista ja pohjoismaalaista muotoilua sekä kestävää kehitystä, siksi suosikin myös kierrätystä ja second hand-shoppailua mahdollisuuksien mukaan. Töitä olen tehnyt mm. visualistina kenkä- ja vaatekaupoissa ja välillä elämäni on yhtä sirkusta, sillä olen toiselta ammatiltani sirkusohjaaja.

Pidän elämyksistä ja olen huomannut muutaman viimeisen kuukauden aikana, että tykkään kirjoittaa vierailuista erilaisissa elämys-, luonto- ja kulttuurikohteissa. Toivon, että tämä blogi johdattaa minut seikkailuihin metsiin ja metropoleihin.

Sillä aikaa kun valmistelen uutta postausta, voit käydä tutustumassa blogiini selailemalla postausarkistoa. Kirjoittelen seuraavaksi juttua blogini tunnisteista ja kommentoinnista täällä, jotta te vanhatkin lukijat pysytte kärryillä. Kivaa, kun löysit tiesi tänne, olitpa sitten tuttu tai tuntematon lukija.

Tervetuloa TiiPiihin! Astu peremmälle!