Taaperoystävälliset joulukahvit

Kahvi, Taapero, TiiPii
Kahvi, Taapero, TiiPii

Viimeiset taaperoystävälliset joulukahvit on nyt juotu. Halusin ilahduttaa Pisaraa eläimellisellä kattauksella. Ruisleivästäkin voi leipoa pipareita. Turha kai yrittää sitten myöhemmin väittää ettei ruolla saa leikkiä. Pääsi se punainen tähänkin asuntoon salakavalasti uimaan Mariannekarkkien ja taaperon joululahjaksi saaman ikkunakynttelikön muodossa. Nyt on aika kerätä joulukoristeet pois ja astua uuteen vuoteen.

Lapsuuden kodista on jäänyt perinne tehdä hedelmäsalaattia jouluksi ja viimeisillä kahveilla oli hyvä tuoda jämät pöytään ja lusikoida salaattia isosta kulhosta suoraan suuhun. Tein sinne vielä vesimelonipiparin keskelle piristämään jämiä.

Kahvi, Taapero, Joulu

Odotan suoraan sanottuna liiankin paljon, että vuosi vaihtuu. 2016 on ollut ensimmäinen kokonainen vuosi yhdessä Pisaran kanssa. Aivan ihana ja ainutlaatuinen vuosi siitä kulmasta katsottuna. Samalla se on koetellut minua aikalailla ja jättänyt pienen ongelmavyyhdin ensi vuoden puolelle ratkaistavaksi. Tämä TiiPii on ollut piilopaikkani kaikilta kauheuksilta. Täällä olen voinut keskittyä onnea ja valoa tuoviin asioihin. En minä tätä halua kaatopaikaksi muuttaa, vaikka pystyn kaivamaan kauneutta sieltäkin.

Tänä vuonna TiiPiissä on vielä luvassa joulukalenteri arvonnan voittaja ja puhetta kuluneesta vuodesta. Pääset vielä osallistumaan arvontaan tästä /\ KLIK /\. 

Uuden vuoden alku tunnetusti päästää kaikki terveysintoilijat valloilleen. Kuulumme mielellämme siihen siihen joukkoon ja täällä TiiPiissä startataankin vuosi 1. tammikuuta hammasterveyden ja pienen arvonnan merkeissä. Kaikkien kahvitteluiden jälkeen on hyvä ajatella kaikkein kallisarvoisimpia ystäviämme, hampaitamme. 

P.S. Nappasin idean käyttää eläimiä Nuapurissa- blogin /\ KLIK /\ ihanasta joulukattauksesta.