Joulukalenteri - Luukku 11

Kotoin, TiiPii, Joulukalenteri, DIY

Missä luuraat, oi joulumieli?

Tällä kertaa etsin sitä appelsiineista ja mandariineista. Luukusta yksitoista paljastuu joulukoristeita, jotka on tehty sitrushedelmistä. Tätä luukkua varten tarvitset appelsiinin, lusikallisen tomusokeria, toissapäiväiset rusetit tai rihmaa. Niin ja uunin, jotta voit kuivattaa hedelmien siivut.

TiiPii, Kotoin, Joulukalenteri, DIY

/\ Leikkaa appelsiinista ohuita viipaleita. Jos haluat koristeisiin kiiltävän pinnan ripottele niiden päälle tomusokeria.

/\ Paista koristeita 100 asteisessa uunissa noin kolme tuntia. Käännä viipaleet ainakin kerran. Joissakin ohjeissa sanotaan, että uunin luukun voi jättää aavistuksen raolleen. Hyödynnä myös uunin jälkilämpö sammuttamalla se ajoissa.  

/\ Tee siivuihin pieni reikä pujottamalla rihma silmäneulan kanssa siivun läpi. Jos olet askarrellut edellisen luukun söpöjä rusetteja /\ KLIK /\, voit hyödyntää niiden vapaana roikkuvat rihmat ripustuslenkiksi.

/\ Nyt ihanat appelsiinijoulukoristeesi ovat valmiita ja voit ripustaa ne vaikka pihapuuhun tai joulukuuseen.

Ohjeet koristeiden tekoon nappasin täältä /\ KLIK /\.

TiiPii, Kotoin, Joulukalenteri, DIY
TiiPii, Kotoin, joulukalenteri, DIY

Jos haluat nähdä miten vinhasti koristeet pyörivät tuulessa niin kurkista TiiPiin instagram-profiiliin /\ KLIK /\. Mietin kuvia ottaessani, että koristeet ovat kyllä ihan näköisiäni. Ne ovat luonnollisia ja yksinkertaisia, mutta silti vähän boheemeja. Vielä jos lisäisin ripauksen kimalletta olisi sieluni vangittu näihin appelsiineihin.

Kiitos kun seuraat blogiani! Arvostan sitä todella <3

P.S. Tänään sain joulumieltä auringonsäteistä ja lumesta. Jos sääherra kuulet, niin toivoisin joululahjaksi aurinkoa ja lunta. Kiitos!