Joulukalenteri - Luukku 24 - arvonta

*Palkintona olevista Lifestyleliike Casamin tuotteista on saatu alennusta ostosten yhteydessä. 

TiiPii, Kotoin, Joulukalenteri, DIY

Joulumieltä on nyt metsästetty tarpeeksi. On aika avata joulukalenterin viimeinen luukku ja kiittää teitä kaikkia lukijoita siellä ruudun toisella puolella. Täällä TiiPiissä on ollut valtavan hauskaa joulukalenterin luukkuja askarrellessa. Toivottavasti myös sinä olet viihtynyt.

Viimeisestä luukusta paljastuu pieni arvonta, jossa palkintona on Casamista /\ KLIK /\ ostettu sievä musta pumppupullo, jonne voi sujauttaa vaikka tiskiainetta tai käsienpesunestettä, ja Pop Designin kompostoituva tiskirätti (Sisustusliike Dreamsistä ostettu). Palkinto sisältää myös suloistakin suloisemman Casamin kimaltavan mehikasvin, jonka uskon selviävän postituksesta ehjin nahoin hyvin pakattuna. Mikäli palkinnon voittaja asuu lähietäisyydellä toimitan sen mielelläni henkilökohtaisesti perille.

TiiPii, Kotoin, Joulukalenteri, DIY

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset:

/\ Kommentoi tähän postaukseen mikä yllä olevista joulukalenterin luukuista oli suosikkisi. Käytä numeroa, joka suosikki kuvassasi näkyy. Saat myös runoilla kommenttiisi mitä mieleesi juolahtaa.

/\ Jätä kommenttiisi myös sähköposti osoitteesi, josta tavoitan sinut, jos voitto osuu kohdallesi.

/\ Arvonta sulkeutuu 31. joulukuuta kello kaksitoista ja voitto lähetetään postitse seuraavan viikon aikana tai toimitetaan henkilökohtaisesti perille erikseen sovittavana ajankohtana.

Onnea kisaan ja sydämellistä joulua teille kaikille siellä ruudun toisella puolella!

P.S. Postauksen kommentointi onnistuu myös anonyymina. Kommenttia kirjoittaessa voit valita kirjaudutko sisään parilla vaihtoehtoisella tavalla (kuten Facebook- tai disqus- profiili) vai painamalla kohtaa "Nimi", josta aukeaa muutama uusi kohta, ja sieltä voit valita "Kommentoin mieluummin vieraana".