JOULUMIELTÄ PAIKALLISILTA PAIKALLISILLE, osa 1

Joulumieltä paikallisilta paikallisille

Olipa kerran aavameri ja sen Itäpuolella asui ihana Asta, joka heitti idean joulumieltä tuovasta hyväntekeväisyyskampanjasta joukolle yhtä ihania bloggaajia. Bloggaajat tarttuivat Astan syöttiin ja kehittelivät Joulumieltä paikallisilta paikallisille- kampanjan blogiportaaliinsa.

Ja minä olen siinä mukana Kouvolan alueelta.

Etsin nyt perheitä, jotka tarvitsisivat kipeästi joulun iloa, valoa ja lämpöä. Perheitä, joilla ei ole mahdollisuutta hyvän joulun viettoon ilman apuamme.

Tiedätkö jonkun perheen, joka tarvitsisi apuamme? Tai oletko itse tilanteessa, jossa joulumieltä tarvitaan kipeästi? 

Kerro minulle tarinasi marraskuun aikana ja voit saada perheellesi tuotepaketin, joka sisältää erilaisia palveluita, tuotteita ja/tai lahjakortteja Kouvolalaisilta yrityksiltä. Valitsen perheet tarinoiden perusteella.

Voit olla mukana myös lahjoittajana, joten jos sinulla on Kouvolassa yritys, jonka haluat mukaan tempaukseen jollakin tuotteella, palvelulla tai lahjakortilla, ole minuun pian yhteydessä. Pienikin lahjoitus on tärkeä.

Tavoitat minut Facebookista tai sähköpostitse osoitteesta tiipiiblog@gmail.com.

Kampanja on käynnissä myös muilla Kaakkois- Suomen paikkakunnilla:

Hamina, Virolahti, Miehikkälä: Aavan meren itäpuolen, Saappaanvarressa

Kotka, Pyhtää: Tea's & Coffee, Minun Elämäni, Minun Palapelini ja Kaunis elämä

Mikkeli: Niin paljon, että riittää

Savonlinna: Hittejä ja huteja

Tuodaan joulun ilo ja valo yhdessä jokaiseen kotiin <3

P.S. Olen ollut todella innoissani tästä hyvänmielen kampanjasta ja ajattelen, että jos onnistumme tuomaan hyvän joulun yhteenkään sitä kaipaavaan kotiin, olemme onnistuneet. Kampanja on ottanut jo kivasti tulta alleen ja haluan jo nyt etukäteen kiittää kaikkia mukaan lähteneitä yrityksiä. Kampanja on Starboxissa näkyvästi esillä blogiportaalissa joulukuun ajan ja haastankin kaikki tämän lukevat yrittäjät ottamaan minuun yhteyttä.

Tiedän, että Kouvolasta löytyy positiivista voimaa.