Kesällä haluaisin...

Jos heinien heimossa on yksisarvisia niin taisin tavata sellaisen Starboxin blogitapaamisessa taannoin. Pengoin vähän valokuva-arkistojani, kun sinne aina jää joitakin kuvia kummittelemaan ja löysin tämän yksisarvisen.

Listasin vähän asioita, joita haluaisin tehdä kesällä. Miten heinä liittyy siihen? Sen kerron ensimmäisessä kohdassa.

Kesällä haluaisin...

/\ Ottaa parempia luontokuvia

Totuus on se, että kalustoani en pysty tällä hetkellä päivittämään. Siispä on opeteltava kuvaamaan paremmin: kiinnostavimmista kuvauskulmista ja kiinnostavampia kohteita.

/\ Käydä muumimaailmassa

Eräs isä ehdotti eräälle muumifanille puolivahingossa Muumimaailmaan menoa. "MUUMIMAAILMAAN!" raikaa täällä seinien täydeltä vähintään joka toinen päivä.

/\ Makoilla riippumatossa taivasalla

Ja myös nukkua sellaisessa. 

/\ Tehdä kesäpeti

Makoilimme taaperon kanssa jo yhtenä päivänä makuupusseissa aamuauringossa. Teemme sen pian myös toiste.

/\ Nukkua ulkona enemmän kuin yhtenäkään kesänä

Nyt kun vihdoin ostimme teltan ja makuupussit, niin menen sinne telttaan jo ensi yönä nukkumaan, ja seuraavana, ja sitä seuraavana...

TiiPii

/\ Tehdä käsikylpy ja -kuorinta hunajasta ja suolasta

Jalkakylpy koivunlehdistä on jo tehty. Siitä lisää myöhemmin.

/\ Mennä johonkin ihan yksin

Vaikka aurinkoiselle kalliolle makaamaan tai pienelle luontoretkelle. Ehkä yhdelle Kouvolan 11:sta luontopolusta. Ei, haluan meren ääreen!

Jonkunlaisena introverttiluonteena tarvitsen omaa tilaa. Jatkuva meteli ja hälinä rasittaa välillä. Toisaalta parasta mitä tiedän, on seisoa kaupungin melussa ja tuntea hukkuvansa siihen.

/\ Tehdä vedenpitävä suunnitelma syksylle

Tiedän jo, että sirkusohjaukset alkavat, mutta muutakin täytettä pitäisi työkalenteriin vielä saada. Alkaa olla jo kiire. Muutamia suunnitelmia on jo tämän kauden aikana laadittu, mutta on mahdollisuus, että ne jäävät vain suunnitelmiksi.

/\ Saada selkoa ajatuksiin

Miten ristiriitaista elo voi olla? Elo on muuten mielestäni mummosana, joten vetäydyn tästä kohta viltin alle virkkaamaan. Toisaalta omaan vahvan luoton siihen, että kuulun tähän, tähän kiperään pisteeseen tänään. Näin elämän on kuulunut mennä. Hei tulevaisuus! Minulla on meille kahdelle niin paljon suunnitelmia ja niin paljon ajatuksia.

Toisaalta olen täysin hukassa. Enemmän hukassa ja hajalla kuin koskaan. Tyyneys on ihan nurkan takana. Hemmetti kun en vaan tiedä, että kuinka pitkä matka sinne nurkkaan on, ja juuri se on pahin asia.

/\ Mennä Mikkeliin

Mikkeliin menon tulisi tapahtua tämän tai ensi viikon aikana. Olisi korkea aika tehdä suunnitelmat nyt.

/\ Löytää hyvää oloa tuottava ruokavalio

Ennen kaikkea sellainen, että voisin hyvin. Luulen, että keho voisi kertoa mitä haluaa, kunhan pääsisi tämän hetken jumalattomasta sokerikuorrutuksesta eroon.

En tunne tarvetta noudattaa piirun tarkasti mitään dieettiä tai ruokavaliota. Lähinnä haluaisin tuntea oloni vähemmän pöhöttyneeksi ja raikkaaksi. Sillä heti kun olen syönnyt pari päivää ravitsevaa ja raikasta ruokaa, ja harrastanut liikuntaa, tunnen itseni paljon kauniimmaksi ja lihaksikkaammaksi, vaikka eihän siinä ajassa mitään ihmeitä kerkeä tapahtua.

/\ Harrastaa liikuntaa

Vaikka sitä joogaa, josta puhuin jo tässä selviytymispostauksessa. Uskon, että avain onneen on tasapaino ruoan ja liikunnan välillä, unohtamatta mieltä.

TiiPii

Siinäpä se oli. Pieni lista kesätekemisestä. Ei mitään maailmaa mullistavaa, paitsi ehkä Muumimaailma voi vähän mullistua, kun taapero pääsee sinne moikkailemaan muumeja ja säntäilemään sinne tänne.

Jos en muuta tule enää koskaan saamaan tässä maailmassa aikaan, niin olen ainakin saanut yhden lähes täydellisen lapsen saatettua tähän maailmaan. Se on aika paljon minun mittapuullani. 

Kestäisipä kesä ikuisesti!

Lue myös:

Mitä teen kun musertaa eli 10 keinoa selviytyä huonosta päivästä

Juhannus kymmenellä sanalla

Lähiretkeilyä Kuusankoskella - Hyvä mieli voi joskus löytyä ihan läheltä

Ihan tavallinen kukka ja ihan tavallinen elämä