100 Facebook-tykkääjää ja muita kiitollisuuden aiheita

Kiitollisuus, tykkääjät, facebook

Päätin, en odottele.

Kun aloitin tämän uuden blogini päätin tehdä sille Facebook- sivut huolimatta siitä saanko sinne yhtään seuraajaa. Tänään aamulla huomasin, että 100 ihmistä on tykännyt blogistani. WUUHUUU sanon minä. Se kävi nopeammin kuin odotin ja olen valtavan kiitollinen siitä, että seuraajia on jo 100 <3.

Jotain pitää keksiä. TiiPii täyttää yksi vuotta kesäkuussa ja silloin on aika juhlia. Vielä en tiedä että miten, mutta yritän keksiä jotain yllätyksellistä. 

Olen tässä viime aikoina miettinyt mistä kaikesta olen kiitollinen saadakseni onnellisuusbuustia. Olen kiitollinen keväästä. Siitä, että se saapui viimein aurinkoisine viittoineen ja otti maailman haltuun. Olen kiitollinen pienen Pisarani puheista, enkä edes ymmärrä mistä hän oppii kaikki sanat. 

Olen kiitollinen siitä, että maailma on täynnä mahdollisuuksia ja pimeinä hetkinä mietinkin yleensä mitä kaikkea voin vielä tehdä. Oi, maailmassa on niin paljon mielenkiintoisia juttuja vielä odottamassa tekijäänsä.

Olen kiitollinen, että nämä ei niin kivat jutut mitkä tässä on viime aikoina tapahtunut, on tapahtunut nyt, kun olen vain osaksi töissä. On ollut aikaa enemmän käsitellä asioita. Uskon myös, että asiat, jotka tapahtuu on tarkoitettu tapahtuvaksi. Tämän ison ja likaisen kasan alta uskon löytäneeni vihdoin sen suunnan, johon haluan visuaalisessa maailmassa suunnata. En vain ihan vielä halua sanoa sitä ääneen, sillä tavoitteeseeni on matkaa.

(Paitsi että juuri tajusin, että minullahan loppui työt suurimmaksi osaksi kesäksi. Lähetä viesti postilaatikkooni, jos sinulla on idea mitä voisin kesällä tehdä. Olen muotoilija, visualisti, sirkusohjaaja, myyjä, luonnonrakastaja ja minusta löytyy myös kirjoittajan vikaa. Ennen kaikkea olen idearikas ja ennakkoluuloton työntekijä avoinna kaikenlaisille asiallisille ehdotuksille.) 

Ja kaikkein kiitollisin olen siitä, että mikään asia elämässä ei kestä ikuisesti, vaan asiat menee koko ajan eteenpäin. Uuden kärryn matkaan voi aina hypätä ja mikään ei ole kiveen hakattua.

Myönnä, muutu ja toimi on mottoni tällä hetkellä.

Kiitos kun olet matkassani mukana!

Tästä pääset seuraamaan blogiani Facebookissa!

Täältä löytyy Instagram-tilini.