Kirjoitan pian tähtiin!


Koska kirjoitusgeneraattorini toimii, kuten eräs ystäväni asian kauniisti ilmaisi, kirjoitin eräänä kesäisenä yönä hakemuksen Starbox-blogiportaaliin. Starbox on Kaakois- Suomen oma lifestyle- blogiportaali, jonka julkaisija on Kaakon viestintä. Hetki sitten sain sähköpostin, että he haluavat, että pystytän TiiPiini sinne. Viimeiseen asti epäilin heidän huomaavan, että blogissani on joku virhe, vaikka tiedän tasantarkkaan kelpaavani tälläisenä. Totta puhuakseni en halua muunlaisena kelvata. Epäilyksen peikko vaan istuu sitkeästi olkapäälläni, enkä aio häätää sitä kokonaan tiehensä. Tiputtaa vaan välillä alas, että se oppii toimimaan matalammalla profiililla.

Jatkan kuten tähänkin asti omana itsenäni lapsen sydän rinnassa sykkien. Tämä tie vaikuttaa oikein hyvältä. Kirjoitan kuten tähänkin asti, jos/ kun tarinoita ja kuvia riittää. Jos minusta ei joskus kuulu, niin älkää huoliko silloin lepään, vietän vapaapäivää varpaat tyynyllä tai olen töissä. Niinä päivinä minut voi todennäköisesti löytää sirkuksesta, metsästä, hiekkalaatikolta tai sitten olemme Pisaran kanssa eksyneet johonkin ihanaan kahvilaan – rakastan kahviloita vähintään yhtä paljon kuin oravia – juomaan kupillisen lattea.

Mikä muuttuu?

Blogini löytyy kohta Starbox- blogiportaalista. Jos joku muukin kuin te innostutte lukemaan tarinoitani, saatan saada muutaman lantin taskunpohjalleni. Sinne on kyllä pitkän pitkä matka, ja siihen tarvittaisiin myös ripaus onnea. Jos minun pitäisi päättää metsästänkö rahaa vai lukijoita, niin lasso heiluisi lukijoiden suuntaan. Jotta saan kirjoittaa ja kuvata, on jonkun luettava postauksiani, muunkin kuin itseni. Toivon, että hän joka eksyy tähän pieneen ja rakkaaseen blogiini saa täältä inspiraatiota ajatteluun, muutaman tarinan taskuunsa ja hyvän mielen hienoista sisustus- ja luontokuvista. Ei sillä en minä mikään Roope Ankka ole ja kylve rahassa, joten jokainen lantti, jonka tienaan on minulle arvokas. Tienaus ei kuitenkaan ole tämän blogin pääasiallinen tarkoitus. Tämä on harrastukseni, joten se valtava rahavirta, jonka tässä hyvinvointivaltiossa lapsen hoitamisesta – olen niin valtavan kiitollinen siitä – rakkaiden sirkustuntien pitämisestä ja tuote-esittely/ promootiohommista saan riittääköön minulle tässä hetkessä siihen, että saan vielä kaapata rakkaan pienen Pisarani syliini koska tahansa.

Valehtelisin jos väittäisin, etten toivo tästä blogista olevani itselleni mitään hyötyä. Toivon, että tämä tuo esiin kirjoitustaitojani ja visuaalista osaamistani, ja että joskus jotain työpaikkaa hakiessani voin ylpeydellä liittää tämän blogin osoitteen työhakemuksen kylkeen. Niin, ja jos tämä tähtiin kirjoittaminen tuo mahdollisuuksia kokea jotain jännittävää niin olen täysillä mukana. Tietäkää kuitenkin se, että seison sanojeni takana kuin kallio. En siis rupea kirjoittamaan mistään minkä koen turhaksi, mutta jos joku yhtä tärkeä asia kuin havunneulanen vaatii mielestäni huomiota, niin kirjoitan siitä sitten romaanin. Koska blogi on vasta tuore, en halua jättää vanhoja postauksia jälkeeni, joten päätin paketoida koko blogin mukaani, ja jatkossa kaikki kirjoitukseni löytyvät Starboxista.

Perustin blogini alunperin alla olevan lauseen inspiroimana ja jos tulee päivä, jolloin tämä laiva vajoaa merenpohjaan, lähtee se sinne aatteineen päivineen.

"I was a rich if not in money, in sunny hours and summer days." – Henry David Thoreau –

Kiitos, kun jaksat lukea! Kiitos, kun jaksat kommentoida! Lennäthän pian kanssani tähtiin?

---> starbox.fi/tiipii

P.S. En ole vielä julkaissut Starboxissa yhtään postausta. Teen sen pian ja linkitän kirjoituksen blogin Facebook- sivuille, jota seuraamalla pysyt parhaiten kärryillä TiiPiin tapahtumista.