Kommentoinnista - Haluan blogini olevan kuin luonnon oma sirkusteltta

Kommentointi, Facebook

Kommentointi, kommentointi, kommentointi. Bloggerin jälkeen ei blogissani ole juurikaan näkynyt kommentteja muilta kuin tähtilaatikon kolleegoilta, poislukien arvontapostaus. Kiitos teille tähdille, jotka käytte tuikkimassa TiiPiissäni.

Te "vanhat" lukijat olette aina ihanasti jaksaneet kommentoida Facebookin puolella hassuja kirjoituksiani. Paljon paljon sydämiä lähetän täältä siitä.

Siksi ja juurikin siksi halusin nyt tilaisuuden tullen koittaa blogissani kommentointia Facebook- profiililla.

Haluan, että TiiPiini elää ja hengittää. Haluan sen olevan kuin luonnon oma sirkusteltta, josta kuuluu lintujen laulua ja hurrauksia kadulle asti. Haluan, että täällä viihtyvät kaikki: luonnonystävät, visuaalisuuden perässä hiihtäjät ja ylipäänsä suuren sydämen omaavat henkilöt.

Eikä sitä koskaan tiedä, vaikka jonain päivänä TiiPiissä järjestettäisiin sirkuskarnevaalit. Kävin viikonloppuna vauva-, taapero-, ja perhesirkus-virikekoulutuksessa ja olen taas täynnä sirkusvirtaa. 

Nyt voit kommentoida blogiani facebook-profiilillasi. Odotan jokaista kommenttia yhtä paljon olitpa sitten jo käynnyt sisällä TiiPiissäni tai vasta kurkkimassa oviaukosta sisään.

Kiitos, kun jätät aplodisi tai pienen pienen buuauksen blogiini <3