KORU, JOKA OLI TARKOITETTU KAULAANI

Koru
Kuva @Kotoin lifestyleblogi

Sain tällä viikolla osallistua ihanan pienen pojan kastejuhlaan kummina. Riikan ja minun tiet kohtasivat ammattikorkeassa ja opinnäytetyön aikana ystävystyimme. Satuimme sitten saamaan ensimmäiset lapsemme parin viikon ikäerolla ja se on pitänyt meidät yhdessä tähän päivään asti.

Ystäväni asuvat ympäri Suomea ja seitsemän vuoden aikana olen onnistunut täältä Kouvolasta muutaman ystävän hankkimaan lähelle sydäntäni. Olenkin erityisen kiitollinen Riikasta, sillä peuranluonteisena ei aina ole helppoa löytää ystäviä.

Aina välillä meille käy hassuja sattumuksia, muutakin kuin lapsen saaminen tai sitten vaan satumme olemaan just samalla aaltopituudella. Yhtenä jouluna ostimme tietämättämme samanlaiset joululahjat toisillemme ja välillä mietimme samalla sekunnilla samaa asiaa.

Oikeastaan olemme kuin yö ja päivä. Riikka on nopea ja minä hidas. Riikka on rämäpää ja sanoo asiat suoraan (Niin suoraan, että minua välillä pelottaa. Toisaalta pelkään välillä jopa yöllä piippaavia kaiuttimia.) ja minä olen harkitsevampi ja muotoilen joskus sanojani kauan (Ja Riikkaa se varmasti vähän ärsyttää). Toisinaan kyllä olen hyvinkin sponttaani ja nopea, jos satun jotain oikein kovasti haluamaan ja Riikalta löytyy tietyissä tilanteissa harkintakykyä.

Joka tapauksessa valmistautuessani ihanan pienen pojan kastejuhlaan, en löytänyt korujani, sillä olin sulkenut ne muovipussiin joskus taannoin. <--- Taannoin on mummosana, käytän sitä silti. Älä kysy miksi korut ovat muovipussissa, sillä se on jo ihan toinen tarina. Ajattelin siinä sitten taas, että se mitä ei ole, sitä ei tarvitse.

Kun menin kastetilaisuuteen, katsoi Riikka minua hetken ja kaivoi kassistaan vaaleanpunaisen hapsukorun, joka istui ihan täydellisesti lookkiini. Sain lainata korua kastetilaisuuden ajaksi, sillä Riikka halusi siitä kuvia blogiinsa ja koska koru nyt sattui istumaan minulle täydellisesti niin emme nähneet yhtäkään syytä, etten olisi pitänyt sitä ylläni.

Koru varasti sydämeni, vaikkei kuitenkaan ihan niin täydellisesti kuin se pieni poika, jonka aikuinen ystävä saan nyt olla <3

Aika kivahan tuo koru oli kevyt, ohutketjuinen ja ihan täydellisen värinen.

Koru, joka oli tarkoitettu kaulaani.

P.S. Koru on For Minies ja Mommies- merkin tuotantoa.

Vielä kerkeät osallistua inspiroivan kalenterin arvontaan.